Kirjoitukset avainsanalla Cosentino Suomi

 

Olin siis kuutisen viikkoa sitten työmatkalla eli vierailulla Cosentinon pääpaikalla Espanjassa Almeriassa Sissarit ry:n kanssa. Toimin tämän vuoden Cosentinon PR-tiimissä, olin matkalla "houstin" roolissa. Kävin siellä myös vuosi sitten samaan aikaan Sisustustoimittajat ry:n kanssa, silloin vieraana.

Vierailuun varataan päivä ja sinä aikana ehditään kiertää Silestone- ja Dekton-tehtaat, showroom, syödä herkullinen lounas ja vierailla marmorilouhouksella! Harvapa sitä pääsee näkemään, kuinka kiveä oikeasti louhitaan vuorilta. Matka sinne ylös kiemurtelevi pikkuteitä pitkin on todella jännä! Meille sattui myös todella lämmin sää, mittari huikenteli melkein 30 asteessa joka päivä!

Showroomissa uusitaan näyttelyä aika ajoin ja nyt oli esillä ideoita tänä vuonna lanseeratusta Stonika-mallistosta. 4 mm paksulla Dekton Slim-materiaalilla, värillä Bergen, oli verhoiltu mm. kylpyhuoneen allastaso, ihan mielettömän hieno! 

Cosentinolla on myös "luonnonkivimuseo", jossa on esillä isoina levyinä luonnonkivilevyjä. Kaikki on hienosti organisoitua, siistiä ja kaunista. 

Taas oli kiva vierailla Cosentinolla, kiitos vieraanvaraisuudestanne ja Sissarit mukavasta matkaseurasta!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nyt on mukava kertoa teille, että olen aloittanut uuden yhteistyön. Olen mukana oman yritykseni Studio Kalliomäen kautta espanjalaisen Cosentinon Suomen pr-tiimissä tämän vuoden.

Itselleni Cosentino ja heidän tasomateriaalinsa Dekton on tuttu rakennusprojektin alkuajoilta. Apua, kun siitä tuntuu olevan kauan! Kun meillä oli rakennusprojekti jo vireillä ja tiedossa, suunnittelin samaan aikaan Deko-lehden messuosaston Habitareen v. 2014. Tässä yhdistyi oivallisesti kaksi hanketta, sain mitoitettua osastolla olleen Valanti-keittiön Dekton-tasoineen meidän uuden talon keittiön mitoilla. Messuosastollahan kalusteet voivat olla periaatteessa minkä kokoisia vain.  

Vuosien varrella käyttökokemusta on tietysti tullut runsaasti, keittiö on meillä ihan varmasti käytetyin tila. Neljän vuoden asumisen jälkeen tasossa ei ole pienintäkään käytön jälkeä: naarmua, lohkeamaa, tahraa, pinttymää, ei mitään. Se on siis ihan täydellinen materiaali kovaa kulutusta kestäville tasoille ja pinnoille. Kaunis ja hyvinkin käyttökelpoinen myös muilla pinnoilla. Isosta 144 x 320 cm levystä saa komeita laajoja pintoja ilman saumoja mm. kylpyhuoneeseen. Dekton on oivallinen myös portaiden pinnoittamiseen. 

Dekton on kvartsia ja varsinainen koostumus / resepti on Cosentinon pitkäaikainen tuotekehityksen tulos. Täysin uniikki materiaali, jota ei ole muilla. Se on naarmuuntumaton, kestää kuumaa (sen päälle voi suoraan laskea kattilan)  ja kylmää (voi käyttää myös Suomessa ulko-olosuhteissa), siinä ei ole mittamuutoksia. Lue lisää täältä.

Saimme ilon olla lokakuussa sisustustoimittajien kanssa Cosentinon vieraina Espanjassa, lue matkasta täältä.

Minulla on myös pari suunnitteluprojektia, jossa olen päässyt käyttämään Cosentinon Silestone- ja Dekton-pintoja, niistä lisää myöhemmin, kun saadaan kohteet valmiiksi. 

Onko tämä materiaali / brändi sinulle jo tuttu? Vastaamme mielelläni kaikkiin kysymyksiin! Jälleenmyynti materiaaleille tapahtuu keittiöliikkeiden kautta.

Inspiraatiokuvat Cosentino.

 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram