Kirjoitukset avainsanalla vierailu

 

Kuvat ylhäällä Hedonista.

Tälle syksylle on piisannut reissuja melkein enemmän kuin tarpeeksi (vaikka kivahan se on kotona töitä tekevät päästä aina reissun päälle :) ! 

Pari viikkoa sitten kävimme Sisustustoimittajat ry:n kanssa Pärnussa pitkän viikonlopun ajan kokous- ja virkistäytymismatkalla.

 

Majoitumme uusittuun kylpylähotelli Wasaan ja viikonlopun aikana saimme hoidettua itseämme päästä varpaisiin erilaisissa hoidoissa. Kylpylän puolella kävimme poreissa ja saunomassa. Ah, kyllähän se teki hyvää.

 

 

Teimme myös kaksi kulttuurivierailua, kävelymatkan päässä sijaitseviin kylpylähotelli Hedoniin ja villa Ammendeen. Molemmissa oli todella kauniit vanhat tilat hyvässä huolenpidossa ja monta kiinnostavaa tarinaa kuultavana. Lue kollegan blogista enemmän asiaa Ammendesta ja myös Pärnusta.

 

 

Pärnu on pieni paikka ja loppuvuodesta se uinuu harmaassa tilassa kuten vaikkapa suomalainen kesäkaupunki Hanko. Hiekkarannalla on tietysti aina ihana käydä kävelyllä happea haukkaamassa.

Pärnussa on kuitenkin tosi tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, joissa mekin iltapäivisin hoitojen jälkeen istuimme  juttelemassa kollegoitten kanssa maailmaa paremmaksi paikaksi!

 

 

Kiitosta taas aktiiviset Sisustustoimittajakollegani, ketkä reissun järjestitte, oli ihana olla mukana!

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisustustoimittajien Köpiksen reissusta riittää ammennettavaa!

Oma suosikkikohteeni oli ehdottomasti vierailu Vippin pääkonttorille ja sen yläkerrassa sijaitsevaan Loftiin <3.

En ollut aiemmin kauhean syvällisesti perehtynyt Vippin tarinaan ja historiaan, siksi sen kuuleminen kosketti syvästi. Lue kollegan Hanna Sumarin postaus täältä! Oliko kaupallisuuteen verhottua nyyhkytarinaa vai aidosti kerrottua historiaa, ei sen niin väliä, itselläni alkoi tietysti alaleuka väpättää, kun omista edesmenneistä vanhemmista puhuttiin :D !

No mutta, pääsimme siis vierailulle Loftiin. Se on paitsi Vippin showroom, myös jättimäinen hotellihuone/tila, jota voi vuokrata. Olisi huippua lähteä tuonne vaikka Sisustustoimittajien hallituksen kokoukseen tai suvun kesken ihan vaan kesälomamatkalle! Rakennus sijaitsi huonokuntoisena keskellä "ei mitään" , kun Vipp päätti ostaa sen ja saneerata kohteen pääkonttorikseen. Ihan huikeaa!

Loftissa on esillä monia Vippin tuotteita, esimerkiksi upea keittiö. Se on ensimmäinen tuote, josta olen intoillut kunnolla Vippin valikoimissa! Meillä on kotona Vippin inspiroima musta keittiö, joka on Kirsi Valantin Loft-malli, sitä ei enää valmisteta. Tykkään  meidän keittiöstä ihan hulluna ja reissun jälkeen oli pakko hankkia meille Vippin poljinroskis, josta koko bisnes on saanut alkunsa. Vähän kuin olisi se Vippin keittiö nyt itsellä. Siitä roskiksesta ehkä lisää blogissa myöhemmin, jos vain saamme sen kuvattua blogiin työkiireiden keskellä.

Vipp kehittyy hurjaa vauhtia ja pientavaroiden perään he laajentavat nyt kalusteisiin ja valaisimiin. Tämä on saanut alkunsa siitä, että heillä on intressi kehittää kokonaisvaltaista Vipp-elämystä tilojen kautta. Ovatko ne sitten jatkossa hotelleja, huoneita, taloja vai mitä, sen jää nähtäväksi... Odotellaan innolla! Näitä kalusteita testataan Loftissa, nyt siellä oli testissa esimerkiksi nuo takan edessä kuvissa näkyvät ruokapöydät!

Tykkäsin Loftissa eniten rentoudesta ja kodikkuudesta, omaan osaamiseen luottaen. Siellä oli muidenkin valmistajien tuotteita, mm. By Lassenin Tired Man- lepotuolit. Ei tiukkapipoisesti vain omaa esitellen, vaan vapautuneesti hyvää fiilistä luoden, yleisesti paljon kaunista ja hyvää. 

Ihan mielettömän hieno kohde, ihanaa, että pääsimme  käymään! Pääsin myös ojentamaan meidän uuden kirjan suoraan omistajan käteen, se oli ehkä huippuhetki tällä reissulla <3. 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

 

 

Kuten bloggaaja-toimittaja-kollegani Jonna jo ehtikin postata, olimme Sisustustoimittajat ry:n porukalla Köpiksessä toissa viikolla muutaman päivän työmatkalla tutustumassa tanskalaiseen muotoiluun. Yövyimme uudessa hotelli Ottiliassa, joka on rakennettu vanhaan Carlsbergin tehtaaseen. Vanhoja tehdasrakenteita oli jätetty näkyviin siellä täällä, myös julkisivu oli suojeltu. Ihan huikea uusi, modernilla designilla kodikkaasti tehty interioori vanhalla tehdasalueella, jonne rakennetaan myös uutta asuinaluetta ja mm. kylpylää.

Ylimmässä kerroksessa oli ravintola, josta pääsi terassille. Nautimme siellä aamiaisen. Valitettavasti päivämme Köpiksessä olivat sateiset, joten terassista emme päässeet nauttimaan, muuten hotelli oli kyllä kiva kokemus. Sisätiloissa oli katseltavaa, koettavaa ja lämmintä tunnelmaa niiksi lyhyiksi ajoiksi, kun siellä ehdimme ennen nukkumaanmenoa oleilla.

Laitan vierailuista tänne blogiin omia postauksiaan, kunhan ehdin!

 

 

Kommentit (0)

 

Muutama kuvaterveinen tämän aamuisesta pressitilaisuudesta, kun pääsimme ennakkoon kurkistamaan uuden Hotel Laplandin huoneisiin ja maistamaan ravintolaan lappilaista aamupalaa. 

Lapland Hotel Bulevardi tuo Lapin modernilla, hienostuneella, rauhallisella ja tunnelmallisella tavalla pääkaupunkiseutulaisten ja ulkomailta matkaavien koettavaksi keskelle Helsinkiä. Himmeä valaistus, intensiivinen shamaanimusiikki ja männyn tuoksu siivittivät vierailua. Keramiikkataiteilija Anu Pentik on tehnyt omin käsin ateljeessaan Posiolla yli 200 uniikkia keramiikkatyötä juuri tähän hotelliin! Huoneet varattavissa 16.1. alkaen täältä.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram