Kirjoitukset avainsanalla yritysvierailu

 

Olin siis kuutisen viikkoa sitten työmatkalla eli vierailulla Cosentinon pääpaikalla Espanjassa Almeriassa Sissarit ry:n kanssa. Toimin tämän vuoden Cosentinon PR-tiimissä, olin matkalla "houstin" roolissa. Kävin siellä myös vuosi sitten samaan aikaan Sisustustoimittajat ry:n kanssa, silloin vieraana.

Vierailuun varataan päivä ja sinä aikana ehditään kiertää Silestone- ja Dekton-tehtaat, showroom, syödä herkullinen lounas ja vierailla marmorilouhouksella! Harvapa sitä pääsee näkemään, kuinka kiveä oikeasti louhitaan vuorilta. Matka sinne ylös kiemurtelevi pikkuteitä pitkin on todella jännä! Meille sattui myös todella lämmin sää, mittari huikenteli melkein 30 asteessa joka päivä!

Showroomissa uusitaan näyttelyä aika ajoin ja nyt oli esillä ideoita tänä vuonna lanseeratusta Stonika-mallistosta. 4 mm paksulla Dekton Slim-materiaalilla, värillä Bergen, oli verhoiltu mm. kylpyhuoneen allastaso, ihan mielettömän hieno! 

Cosentinolla on myös "luonnonkivimuseo", jossa on esillä isoina levyinä luonnonkivilevyjä. Kaikki on hienosti organisoitua, siistiä ja kaunista. 

Taas oli kiva vierailla Cosentinolla, kiitos vieraanvaraisuudestanne ja Sissarit mukavasta matkaseurasta!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain tosi kivan kutsun mediailtaan Parolan Rottingille. Siellä on pari tuttua ja tehokasta naista uudistamassa perinteikästä valmistajaa ja kun kimppakyytikin järjestyi, lähtöpäätös syntyi.

 

 

Parolan Rottingin historia on mielenkiintoinen. Yrityksen perustajat Toini ja Aulis Herranen aloittivat käsityöläisinä, kaikki itse suunnitellut kalusteet ja pientuotteet valmistettiin itse vuodesta 1967 aina vuoteen 1986 asti käsin Parolassa, materiaali tuotiin ulkomailta. Kun sen saanti yhtäkkiä loppui, piti keksiä seuraavia suunnitelmia. Valmistajasta tuli rottinkikalusteiden ja sisustustavaroiden maahantuoja.

Muutama itse suunniteltu tuote on edelleen valkoimissa, myydyin tuote on oma malli Riippukeinu. Valikoimissa on monia hyviä lepotuoleja ja ihana keinutuoli, joka olisi melkein lähtenyt matkaan, jos meille vain mahtuisi, niin hyvä siinä oli istua.

Rottinkihan on nyt erittäin ajankohtainen materiaali, kaikki varmasti tietävät jo Ikean Stockholm-kaapin ja Matrin sängynpäädyn! 

Illan aikana kuulimme myös Parolan Rottingin tulevaisuudesta, siellä on uusia kotimaassa suunniteltuja todella kivannäköisiä tuotteita tulossa mallistoon toivottavasti jo vuoden päästä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram