Kirjoitukset avainsanalla Sisustustoimittajat ry

 

Sisustustoimittajien pikkujouluja vietettiin torstaina Keittiömaailmassa. Saimme maistella Teemu Auran valmistamia makupaloja ja Viinitien tarjoamia viinejä. Kiitos Keittiömaailma mukavasta illasta!

Saimme samalla kurkistaa jo seuraavaan vuoteen 2020. Tässä uusia moodboardeja, jotka ruotsalainen trendiguru Lotta Agaton on suunnitellut yhteistyössä Keittiömaailman kanssa. Uusia Lotan stailaamia interioorikuvia Keittiömaailmalle on tulossa sitten alkuvuodesta!

Kuvat Keittiömaailma.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Kuvat ylhäällä Hedonista.

Tälle syksylle on piisannut reissuja melkein enemmän kuin tarpeeksi (vaikka kivahan se on kotona töitä tekevät päästä aina reissun päälle :) ! 

Pari viikkoa sitten kävimme Sisustustoimittajat ry:n kanssa Pärnussa pitkän viikonlopun ajan kokous- ja virkistäytymismatkalla.

 

Majoitumme uusittuun kylpylähotelli Wasaan ja viikonlopun aikana saimme hoidettua itseämme päästä varpaisiin erilaisissa hoidoissa. Kylpylän puolella kävimme poreissa ja saunomassa. Ah, kyllähän se teki hyvää.

 

 

Teimme myös kaksi kulttuurivierailua, kävelymatkan päässä sijaitseviin kylpylähotelli Hedoniin ja villa Ammendeen. Molemmissa oli todella kauniit vanhat tilat hyvässä huolenpidossa ja monta kiinnostavaa tarinaa kuultavana. Lue kollegan blogista enemmän asiaa Ammendesta ja myös Pärnusta.

 

 

Pärnu on pieni paikka ja loppuvuodesta se uinuu harmaassa tilassa kuten vaikkapa suomalainen kesäkaupunki Hanko. Hiekkarannalla on tietysti aina ihana käydä kävelyllä happea haukkaamassa.

Pärnussa on kuitenkin tosi tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, joissa mekin iltapäivisin hoitojen jälkeen istuimme  juttelemassa kollegoitten kanssa maailmaa paremmaksi paikaksi!

 

 

Kiitosta taas aktiiviset Sisustustoimittajakollegani, ketkä reissun järjestitte, oli ihana olla mukana!

 

 

 

Kommentit (0)

 

Tässä vielä kuvatunnelmia By Lassenin showroomilta Köpiksestä Sisustustoimittajien matkalta!

 

Kommentit (0)

 

Kolmantena päivänä Köpiksessä meillä oli vapaa ohjelma ja kiertelimme kaupungilla. ( Kävimme upeassa Studio Oliver Gustavissa, jossa ei valitettavasti saanut kuvata ollenkaan). Vähän samalla suunnalla sijaitsee Frama Copenhagenin, uudehkon tanskalaisen designmerkin showroom, joka on vanhassa apteekissa.

Nämä on niin hienoja  yhdistelmiä, kun moderni ja vanha kohtaavat!

Pidin kovasti värimaailmasta ja materiaaleista tässä showroomissa.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram