Kirjoitukset avainsanalla Styling Piia Kalliomäki

 

Tämäkin mukava työ tuli tehtyä heinä-elokuun taitteessa: uusia kuvia kotimaiselle Shapesille! Shapes on osa Adeaa ja molempien tuotteet valmistetaan pääosin Kauhajoella. Vierailin siellä jo alkukesästä, katsoimme yhdessä kankaita sohviin ja tunnustelimme uutta tyyliä brändille. Shapes on kodikas, mukava, selkeä, hillitty ja ihana. Sellaisia kuvia sitten teimme kuvaaja Salosen Pauliinan kanssa heille. 

Kiitos kuvauspaikoista Kontio.

Valaisimet Valaisin Grönlund.

Matot Roots Living.

Kuvat Pauliina Salonen.

Styling Piia Kalliomäki.

Shapes-huonekalut löydät Habitaresta osastolta 6d1.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Elokuu on ollut työntäyteinen, monta ihanaa prokkista ollut käynnissä yhtäaikaa! Yksi kiva oli Kontion Veikkolassa sijaitsevan Glass House-talon pikasisustus, myyntistailaus ja kuvaaminen. Tämä malli on ehdoton suosikkini Kontion valikoimissa ja olen onnekseni päässyt näissä muutamissa vierailemaan.

Sisustuksessa minulla oli yhteistyössä mukana:

Skanno (olohuoneen kalusteet ja matto, ruokailutilan kalusteet)

Ikea (työtilan kalusteet, muut matot ja pientavaraa)

Matri (makuuhuoneen kalusteet ja tekstiilit)

Verkkokauppa.com (olohuoneen jalkavalaisin ja ruokailutilan kattovalaisin)

Muubs (puupallo ja puukulhot)

Kiitos teille!

Kauniit kuvat Kati Pilli-Sihvola / Moments By K Photography.

Tämä upea talo Veikkolassa on nyt myynnissä. Jos haaveilet siitä, tai vastaavasta, ota yhteyttä tätä kautta.

 

Kommentit (1)

 

Jokin aika sitten teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusia säilytyskalustekuvia Topi-Keittiöille. Tästä pääset tutustumaan Topin omilta sivuilta erilaisiin säilytysratkaisuihin!

Heillä on myös arvonta käynnissä, siihen pääset osallistumaan tästä!

Kuvat Pauliina Salonen.

Styling Piia Kalliomäki.

 

 

Kommentit (0)

 

Meidän koululaisilla alkoi nyt viikon syysloma. Toisella vanhemmalla on ensi viikolla ihan normaali työviikko, mutta minä kotona työskentelevä, joka olen aina ollut se lähivanhempi, teen yhden suunnittelupäivän ja muina päivinä kirjoitustöitä kotona. Pojat on jo sen ikäisiä, 14- ja kohta 9-vuotias, etteivät niin kädestä pitäjää kaipaa koko päivää, pääasia, että lämmin lounas järjestyy :). Lähinnä pitää olla muistuttamassa myös ulkoilusta, päivät menee liiankin helposti pelikonsolin ja tablettien parissa...

Kotona on uutta sen verran, että meidän olohuoneeseen tuli uusi rahi. Sohvan valtaavat usein perheen miehet ja itse istuskelen mieluiten nojatuolissa. Meillä on ollut vanha jalkarahi, joka on tullut tiensä päähän verhoilun osalta jo aikaa sitten, oli aika tilata uusi rahi. Nyt huvitti jotenkin ottaa vähän väriä ja kerralla laadukas materiaali, joka kestäisi loppuelämän. 

Olin jo pidemmän aikaa tiiraillut Hakolan Moon-rahia sillä silmällä, että isompi ja matalampi rahi olisi hieno nahkaisena. Sellainen versio ei kuulu normaalimallistoon (vielä :D), mutta sain sellaisen tilattua, kun pyysin.

Nyt tuntuu, että meidän kodin sisustus alkaa olla valmis. Talo itsessään ei tietenkään vielä ole (kaikki rakentajat yleensä muistavat tämän kertoa), meillä on tasan kaksi vuotta aikaa laittaa listat paikoilleen ja saattaa autotalli valmiiksi. Talon sisäpuolella tuntuu kuitenkin jo ihan valmiilta ja mieli on rauhallinen, ei haikaile nyt minkään perään. 

Tämän vuoksi, kun aika on nyt oikea, kuvasimme tällä viikolla Salosen Pauliinan kanssa meidän kodin kotijuttuna lehteen. Ilmoittelen tietysti sitten, kun juttu ilmestyy!

Taas kerran muistin, miten ihanaa on, kun tuntemattomat ihmiset päästävät meitä koteihinsa kuvauksiin, onhan tässä aina aikamoinen homma siistiä paikat ja laittaa ne viimeiset jutut kuntoon, mitkä on vaivanneet mieltä. Ikkunat jätin minäkin pesemättä, mutta imuroin esim. sohvan istuintyynyjen alta, viimeksi kesällä olin ne imuroinut ja paljon mielenkiintosia löytyjä tein :). Kaksi taulua saimme myös paikoilleen, makuuhuoneeseen, jee.

Syysloman kotoilemme siis kotosalla, koska marraskuussa lähdemme koko perhe sitten vähän kauemmaksi aurinkoon lomalle.

 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Kaunista, rauhallisen tyylikästä! Onkohan matto mistä hankittu/minkä merkin?

Kp
2/3 | 

Miten teidän ikkunat on toteutettu? Ei ole listoja, mutta eivät ole myöskään ns. ”Syvennyksessä”.

Kevätpäivä
3/3 | 

Tuo rahi on kyllä noin nahkaisena kiva ja tuo mukavasti lämpöä sisustukseen. Tämä Point Velvet -rahi on myös aika kiva, tosin tuo Fatboy-logo on vähän turhankin näkyvä. 

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram