Kirjoitukset avainsanalla Kontio

 

Elokuu on ollut työntäyteinen, monta ihanaa prokkista ollut käynnissä yhtäaikaa! Yksi kiva oli Kontion Veikkolassa sijaitsevan Glass House-talon pikasisustus, myyntistailaus ja kuvaaminen. Tämä malli on ehdoton suosikkini Kontion valikoimissa ja olen onnekseni päässyt näissä muutamissa vierailemaan.

Sisustuksessa minulla oli yhteistyössä mukana:

Skanno (olohuoneen kalusteet ja matto, ruokailutilan kalusteet)

Ikea (työtilan kalusteet, muut matot ja pientavaraa)

Matri (makuuhuoneen kalusteet ja tekstiilit)

Verkkokauppa.com (olohuoneen jalkavalaisin ja ruokailutilan kattovalaisin)

Muubs (puupallo ja puukulhot)

Kiitos teille!

Kauniit kuvat Kati Pilli-Sihvola / Moments By K Photography.

Tämä upea talo Veikkolassa on nyt myynnissä. Jos haaveilet siitä, tai vastaavasta, ota yhteyttä tätä kautta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Heinäkuu, lomakuu! 

Huomasitkos tämän ihanan Skogsterin perheen vapaa-ajan kodin toukokuun Glorian Kodissa? Kuvasimme sen Pauliina Salosen kanssa noin vuosi sitten Porvoon saaristossa. Tämä ihana talomalli on Kontion Glass House. 

Pääset lukemaan tarinan Kontion sivuilta.

 

Kommentit (0)

 

Tänään esitellään kotimaiselle lehdistölle Kontion uusi mallitalo Laaksolahti, jonka sisustusta olen ollut mukana konsultoimassa. Tässä myös uusia kuvia kohteesta, jotka kuvasimme Pauliina Salosen kanssa jokin aika sitten!

Täältä ja täältä näet postaukset projektin varrelta. Talo on Kontion Olavi Kujasen ja vaimonsa, popkantele-taiteilija Ida Elinan (viimeisessä kuvassa) yhteinen koti. 

Tämä on näyttelytalo, jonne jokainen modernin hirsitalon rakentamista suunnitteleva on tervetullut. 

Kiitos yhteistyöstä

Adea

Matri

Timberwise

Cosentino

Värisilmä

Teknos

Sisustusliike Sali

Artwood Finland 

Lisätietoja:

Olavi Kujanen — Edustaja, diplomitalomyyjä

050 050 8019
olavi.kujanen@kontio.fi

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

 

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, työn alla on Kontion mallitalon, Laaksolahden, sisustaminen. Oikeastaan varsinaisen sisustamisen sijaan vain autan Olavia kokonaisuuden kanssa, koska hänellä itsellään on tosi tarkka ja hyvä maku. Hän on myös todella kiinnostunut sisustamisesta. 

Olavi Kujanen matkustaa paljon Amerikkaan ja hän on ostanut paljon sisustustavaroita matkoiltaan tätä tulevaa mallitaloa varten, joka hänellä on tietysti ollut mielessään jo pidempään. Sisustus noudattelee talon amerikkalaista Palm Springs-henkeä. Väritys on luonnonläheinen. Käytämme harmaata ja ruskean eri sävyjä, tummanruskeasta luonnonvalkoiseen.

Olavin suosikkimerkkejä on Ralph Lauren ja tältä brändiltä on tulossa taloon matkoilta ostettuja ihania laadukkaita tekstiilejä, kuten torkkuhuopia ja koristetyynyjä, lisäksi valokuvakehyksiä ja astioita, jotka ovat samalla matkamuistoja Olaville. Taloon tulee myös paljon Palm Springsistä hankittua, sikäläisten talojen arkkitehtuuria esittelevää, värikästä grafikkaa. Tosi persoonallinen, asiakkaan persoonaan sopiva sisustus on tulossa. Sellainenhan sen pitäisi aina ollakin.

Näitä Amerikan ostoksia Olavi on säilyttänyt vapaa-ajankodissaan Högsårassa. Lähdimme eräänä joulukuisena perjantaina hakemaan ja valitsemaan näistä kokoelmista yhdessä mallitalon sisustuksessa käytettävät tuotteet. Kaikkien värimaailma noudattelee hyvin myös Olaville tärkeän saaripaikan luonnollista väritystä: meren, hiekkarannan ja mäntyjen kaarnan sävyjä.

Olen käynyt pressimatkalla talossa kaksi kertaa aikaisemminkin, toisella kertaa tekemässä kotijutun kohteesta Meidän Mökki-lehteen. Kohteesta on tehty Kontion esittelyvideo, jos haluat katsoa sisäpuolta lähemmin, se löytyy täältä. 

Tämä joulukuinen matka oli hyytävän kylmä, mutta aurinkoinen. Oli tarkoitus mennä Högsåraan veneellä, mutta Olavin veneestä oli akku loppu, menimme siis lossilla. Tämä työ se on jännittävä, ei koskaan tiedä, mistä itsensä löytää :) 

Kun tavarat oli valittu ja auton kyydissä, ehdimme vielä käydä haukkaamassa happea laiturilla. Ihana päivä!

Pitkän matkan matkustaneet tuotteet on nyt välivarastoituna Helsingissä, joten kun pääsemme projektissa niin pitkälle, saamme sisustuksen kasaan muutamassa päivässä.

 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat