Kirjoitukset avainsanalla Menu

 

Sisustustoimittajien Köpiksen matkalla pääsimme vierailulle vanhaan kiinteistöön saneerattuun Menun uuteen showroomiin Audoon, jossa on myös hotelli, kahvila, ravintola ja kauppa. Tiloissa testataan ja esitellään Menun uusia huonekaluja, jatkossa ilme on siis aina erilainen. Kumppaneina Audon hotellihuoneissa on Duxin sängyt. Tilat on suunnitellut Norm Architects. Tosi kiinnostava uusi konsepti. 

Audossa oli mielenkiintoisella tavalla väljiä, minimalistisia ja arkkitehtonisia tiloja, toisaalla runsaampia, tunnelmallisia ja värikkäitäkin kokonaisuuksia.

Olisipa ihana päästä yöpymään tuonne joskus! Normaali 2 hlön huone taisi olla 300-400 e/yö ja isompi sviitti n. 1000 e/yö. Emme ole miehen kanssa edes häämatkaa tehneet :D 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram