Kirjoitukset avainsanalla Kööpenhamina

 

Tässä vielä kuvatunnelmia By Lassenin showroomilta Köpiksestä Sisustustoimittajien matkalta!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Kolmantena päivänä Köpiksessä meillä oli vapaa ohjelma ja kiertelimme kaupungilla. ( Kävimme upeassa Studio Oliver Gustavissa, jossa ei valitettavasti saanut kuvata ollenkaan). Vähän samalla suunnalla sijaitsee Frama Copenhagenin, uudehkon tanskalaisen designmerkin showroom, joka on vanhassa apteekissa.

Nämä on niin hienoja  yhdistelmiä, kun moderni ja vanha kohtaavat!

Pidin kovasti värimaailmasta ja materiaaleista tässä showroomissa.

 

Kommentit (0)

 

 

Kuten bloggaaja-toimittaja-kollegani Jonna jo ehtikin postata, olimme Sisustustoimittajat ry:n porukalla Köpiksessä toissa viikolla muutaman päivän työmatkalla tutustumassa tanskalaiseen muotoiluun. Yövyimme uudessa hotelli Ottiliassa, joka on rakennettu vanhaan Carlsbergin tehtaaseen. Vanhoja tehdasrakenteita oli jätetty näkyviin siellä täällä, myös julkisivu oli suojeltu. Ihan huikea uusi, modernilla designilla kodikkaasti tehty interioori vanhalla tehdasalueella, jonne rakennetaan myös uutta asuinaluetta ja mm. kylpylää.

Ylimmässä kerroksessa oli ravintola, josta pääsi terassille. Nautimme siellä aamiaisen. Valitettavasti päivämme Köpiksessä olivat sateiset, joten terassista emme päässeet nauttimaan, muuten hotelli oli kyllä kiva kokemus. Sisätiloissa oli katseltavaa, koettavaa ja lämmintä tunnelmaa niiksi lyhyiksi ajoiksi, kun siellä ehdimme ennen nukkumaanmenoa oleilla.

Laitan vierailuista tänne blogiin omia postauksiaan, kunhan ehdin!

 

 

Kommentit (0)

 

Muutama kuva taannoiselta Kööpenhaminan reissulta. Katso edelliset postaukset täältä ja täältä.

Keramiikka, isot viherkasvit ja murretut värit ja herkulliset sävyt olivat Klassik-liikkeessä ne asiat, jotka ihastuttivat.

Liike myy tanskalaisia vintage-kalusteita ja valaisimia, joita siellä on tietysti vähän eri tavalla säilynyt ja aikoinaan valmistettukin kuin meillä täällä Suomessa. Mikään halpojen löytäjen rompetori tämä ei ollut vaan ihan yhtä tasokas, arvostettu ja laadukas kuin mikä tahansa designliike naapurikortteleissa. Huoneklauissa oli sympaattista patinaa näkyvillä, mutta ne olivat hyväkuntoisia ja hyvännäköisiä. Valaisimet ei minusta sen sijaan olleet mitenkään kovin hyväkuntoisia, osassa oli ihan ruostettakin, en tiedä miten sellaista uskaltaisi käyttää ;)

Kaunis ja tunnelmallinen myymälä oli tämä!

Huomenna käyn Mikkelissä asuntomessujen ennakkopressipäivässä ja perjantaiaamuna suuntaan Pariisiin kevättuulia tunnustelemaan erään kotimaisen valmistajan kutsumana, siitäkin matkasta kuulette blogissa myöhemmin!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram