Kirjoitukset avainsanalla köpis

 

Sisustustoimittajien Köpiksen reissusta riittää ammennettavaa!

Oma suosikkikohteeni oli ehdottomasti vierailu Vippin pääkonttorille ja sen yläkerrassa sijaitsevaan Loftiin <3.

En ollut aiemmin kauhean syvällisesti perehtynyt Vippin tarinaan ja historiaan, siksi sen kuuleminen kosketti syvästi. Lue kollegan Hanna Sumarin postaus täältä! Oliko kaupallisuuteen verhottua nyyhkytarinaa vai aidosti kerrottua historiaa, ei sen niin väliä, itselläni alkoi tietysti alaleuka väpättää, kun omista edesmenneistä vanhemmista puhuttiin :D !

No mutta, pääsimme siis vierailulle Loftiin. Se on paitsi Vippin showroom, myös jättimäinen hotellihuone/tila, jota voi vuokrata. Olisi huippua lähteä tuonne vaikka Sisustustoimittajien hallituksen kokoukseen tai suvun kesken ihan vaan kesälomamatkalle! Rakennus sijaitsi huonokuntoisena keskellä "ei mitään" , kun Vipp päätti ostaa sen ja saneerata kohteen pääkonttorikseen. Ihan huikeaa!

Loftissa on esillä monia Vippin tuotteita, esimerkiksi upea keittiö. Se on ensimmäinen tuote, josta olen intoillut kunnolla Vippin valikoimissa! Meillä on kotona Vippin inspiroima musta keittiö, joka on Kirsi Valantin Loft-malli, sitä ei enää valmisteta. Tykkään  meidän keittiöstä ihan hulluna ja reissun jälkeen oli pakko hankkia meille Vippin poljinroskis, josta koko bisnes on saanut alkunsa. Vähän kuin olisi se Vippin keittiö nyt itsellä. Siitä roskiksesta ehkä lisää blogissa myöhemmin, jos vain saamme sen kuvattua blogiin työkiireiden keskellä.

Vipp kehittyy hurjaa vauhtia ja pientavaroiden perään he laajentavat nyt kalusteisiin ja valaisimiin. Tämä on saanut alkunsa siitä, että heillä on intressi kehittää kokonaisvaltaista Vipp-elämystä tilojen kautta. Ovatko ne sitten jatkossa hotelleja, huoneita, taloja vai mitä, sen jää nähtäväksi... Odotellaan innolla! Näitä kalusteita testataan Loftissa, nyt siellä oli testissa esimerkiksi nuo takan edessä kuvissa näkyvät ruokapöydät!

Tykkäsin Loftissa eniten rentoudesta ja kodikkuudesta, omaan osaamiseen luottaen. Siellä oli muidenkin valmistajien tuotteita, mm. By Lassenin Tired Man- lepotuolit. Ei tiukkapipoisesti vain omaa esitellen, vaan vapautuneesti hyvää fiilistä luoden, yleisesti paljon kaunista ja hyvää. 

Ihan mielettömän hieno kohde, ihanaa, että pääsimme  käymään! Pääsin myös ojentamaan meidän uuden kirjan suoraan omistajan käteen, se oli ehkä huippuhetki tällä reissulla <3. 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat