Vuoden viimeinen päivä. Joulun vietimme ensimmäistä kertaa ulkomailla, Teneriffalla päivänvalosta ja sopivasta lämmöstä (ei onneksi kuumuudesta!) nauttien ja rentoillen. Teimme muutaman retken Los Gigantes-kylästä käsin: Teide-tulivuorelle, pääkaupunkiin Santa Cruziin ja naapurikaupunkiin Adejeen. Ihan kiva reissu oli, vaikka ei yhtään jouluinen :)

Vuosi on ollut työntäyteinen, mikä tietysti tällaisessa yhden naisen pienyrityksessä on aika normaalia, yksin saa tehdä paljon kaikkea. Ajankäyttöongelmia ei ole. Kiitollisena kuluneesta työvuodesta, kaikista mahdollisuuksista ja tilaisuuksista, jotka sain!

Uusi vuosi tuo mukanaan aina jotain uutta. Blogini lopetetaan täällä Sanomien sivuilla tammikuun lopussa. Jatkossa bloggaan epäsäännöllisesti, mutta ammattimaista asiaa yritykseni nettisivuilla ja tietysti omassa mediassani instassa. Kiitos Sanomille kuluneen neljän vuoden yhteistyöstä!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram