Musalaari alkaa olla siinä määrin loppuunkaluttu, että on aika jäädä tauolle. Tauko ei kuitenkaan koske keikoilla käymistä, tietenkään. Loppuvuodeksihan on ennustettu herkullista keikkasatoa: Tulee The Cure, tulee Kentin jäähyväiskiertue, ja maaliskuusta asti odotettu Ennio Morricone orkestereineen, muutamia mainitakseni.  Kuten olen aiemminkin toitottanut, ei musiikki tunne minkäänlaisia ikä- tai muitakaan rajoja, jos sille päälle sattuu. Nuorimmat lavalla näkemäni soittajat olivat teini-ikäisiä (Milo & Moses), ja vanhin yhdeksänkymppinen (Mr. Morricone – tulossa marraskuussa Helsinkiin).  

Loppusyksy on juuresten ja juurevan musiikin aikaa, ja sato on runsasta myös Raumalla. Kulttuurikuppila Brummissa (21.10.2016) esittelee uutuuslevyään Edu Kettunen. Samassa osoitteessa samaan aikaan soittavat myös Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen, tunnelman lämmittäjinä  TJ Saarinen & Danny McNab.  Jos en tällä kertaa Raumalle ehdi, pidän huolen, että nämä muusikot vielä lavalla näen. Poijärvi/Kuokkasen soittoon olen jo päässyt tutustumaan, mutta eihän se yks tai kaks kertaa riitä vielä mihinkään. Jos uteliaisuus johonkin näistä heräsi, suosittelen youtubettamaan TJ Saarisen runsasta tuotantoa, myös sitä, jossa featuroi Ilse Vauhkonen.  Edu Kettusen Autioilla rannoilla soi jo radiokanavilla.

Jaa, se tauko. Paula keikalla keulapaikalla sellaisena kuin se on tähän asti elänyt, asettuu lämpimän talvihuovan alle. Huovan alla on aikaa ajatella suurella kiitoksella teitä, jotka olette keikkatarinoitani lukeneet, samoin kuin teitä, jotka olette näissä jutuissa mukana olleet (myös boifrendini ja innoittajani J). Kiitokset myös Me Naiset –lehden väelle mahdollisuudesta kirjoittaa. Meitä harrastajabloggareita on nimittäin jo aika liuta, ja aiheita piisaa. Kaivaudun poterostani viimeistään lumen sulatessa, ja tulen tänne jatkamaan toisenlaisilla tarinoilla, jos Me Naiset pitää minulle vielä paikkaa. Kiitokset myös kaikille suurenmoisille muusikoille, joiden keikoilla olen käynyt tai olen vankassa aikeessa käydä. Postauksissani jo mainittujen lisäksi haluan tuoda esiin myös seuraavat nimet: Maarit ja Sami Hurmerinta,  Suvi Isotalo, Marjo Leinonen, Heikki Salo, Seija Simola, Laura Sippola, Panu ”Saxman” Syrjänen, Kari Tapiiri, Jonna Tervomaa, Aino Venna, Yona. Tämän jutun kirjoittamisen jälkeisenä aamuna kuulin äänen. Ääni oli Niko Ahvosen, ja se tuli välittömästi radion avattuani: "Älä unohda mua." En unohdakaan. Nähdään keikoilla!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä blogi saattaa sisältää musiikillisia jäämiä, mutta ei aiheuta allergisia reaktioita. Se sisältää myös keikka- ja elämänkokemuksia Suomesta ja ulkomailtakin. Seassa on paljon havaintoja ja vähän kritiikkiä. Musiikista ja muusta kirjoitan samalla kun kaivan piironginlaatikoista tarpeettomia vinkkejä ja itsestäänselviä neuvoja.

Blogiarkisto

Kategoriat