Ja tuoreen avioparin arkea :)


Kuvat: Studio Jukka Rintala

Monet ovat kyselleet hääpukuni perään, ja myönnettäköön: minuakin harmitti luopua siitä:)

Hääpuku jatkoi matkaansa Porvooseen, jossa aukaistiin eilen Jukka Rintalan näyttely: Viivasta luomukseksiSiellä se komeilee kaikkine pitsikukkineen ja tyllihuntuineen. Elise Anttinen, joka teki morsiuskimppuni, on sitonut näyttelyä varten lähes samanlaisen kimpun, kuin minulla, joten nämä kuvat palauttavat helposti häätunnelmat mieleen.

Suunniteltiin Jannen kanssa, että lähdetään kesällä retkelle Porvooseen, joten ehkä pääsen vielä näkemään puvun näyttelyssä. Katselimme jo netistä vanhoja romanttisia majataloja, joissa olisi ihana yöpyä, kuin minihäämatkana :)

Hääpuvusta jäi onneksi kaunis muisto arkeemme. Alla oleva piirrustus on Jukka Rintalalta saamamme häälahja, joka löytyy nyt kehystettynä kotonamme.

Elämä uutena avioparina on jatkunut normaaliin tapaan. Maalla vietetyn rentouttavan Juhannuksen jälkeen meillä molemmilla on normaalit työviikot takana, arkisin askareineen.

Arjen lomassa toki kerkiää keksiä uusia hassutuksia, omia leikkejämme. Janne on tuoreen aviomiehen valtuuksilla harjoitellut "komentamaan" minua pilkesilmäkulmassa: "Vaimo, keitä kahvit!", jolle ei voi olla nauramatta. Tokihan minä ne kahvit ilomielin keitän :)  Näiden komennusten ohessa Janne kuitenkin muistaa sanoa minulle: "hyvin perustellut sanasi on lakini" :) 

Ehkä myöhemmin ehdimme kirjoittaa enemmänkin arjestamme, sen haasteista, ja voimavaroista, joista leikkimielisyys ja hassuttelu eivät varmaan ole vähäisimpiä.

Aurinkoisia lomapäiviä kaikille lukijoille!

 


Kommentit (3)

Tämä puku oli kyllä ehdottomasti ohjelman kuninkaallisin puku huntua ja hiuskoristetta myöten.

Haluaisin tietää,mitä tälle IHANALLE parille kuuluu nyt.Annukan puku oli todella upea,kyllä Jukka on edistynyt huimasti -70 luvulta,ollessamme työyhteydessä Reima-Pukineessa.

Seuraa 

Hae blogista