Onnenpotkuja pääsiäislomalta


Aikaa H-hetkeen: 78 päivää

Tunnelma: lomailua, nyt voi ottaa rennosti

 

Kuinka moni teistä on huomannut, että parhaat asiat tapahtuvat usein silloin, kun niitä vähiten osaa odottaa? Ja sitten kun koittaa vimmatusti, niin mikään ei meinaa sujua, vaan tuntuu siltä kuin koputtaisi päätä seinään. Ikuisuuskysymys on, löytyykö onni etsimällä vai onko se sattumaa vai jotain siltä väliltä. Mitä mieltä olette, tuleeko onni hakemalla?

Meidän tapauksessa onnenpotku tuli yllättäen, mutta juuri oikeaan hetkeen. Janne oli juuri luullut, että ei ole aikaa ja tilaa rakkaudelle, koska työ tuntui tarvitsevan kaiken huomion. Annukka ei osannut aavistaa mitä seuraa, kun alkoi luomaan oikeita olosuhteita parisuhteelle. 

Ja silloin kun tähtien asennot on oikeassa kulmassa, voi mitä vain tapahtua. ;)

Molemmat uskomme, että elämä tuo meille vastaan erilaisia mahdollisuuksia, jotka joskus ovat pienenpieniä, lähes huomaamattomia. Kovin usein me ihmiset olemme liian kiireisiä tai stressaantuneita, ettemme huomaa niitä. Saatamme murehtia menneitä tai pohtia tulevaa niin syvästi, ettemme edes huomaisi, jos se onni tulisi vastaan juuri nyt.

Ilo ja onni ovat aina tässä ja nyt, arjen pienissä hetkissä; hippataputuksessa pepulle, ilta-auringon säteessä, lautapelituokiossa läheisten kanssa tai potkukelkkailussa liukkaalla lumihangella.

On suuri taito opetella arvostamaan sitä mitä on ja nauttimaan tästä hetkestä. Jotenkin yhdessä se on helpompaa. Pidetään huolta toisistamme. Aurinkoa ja iloa,

Annukka ja Janne

 

Kommentit (0)

Seuraa