Kuvassa uusi sininen ja silkkinen lempipaita, jonka Janne bongasi viikko sitten kirpparilta.


Aikaa H-hetkeen: 84 päivää

Tunnelma: "homma hallussa, ehkä"

Heippanen!

Janne touhuaa vielä työjuttuja, mulla alkaa olla päivä jo pulkassa. Molemmilla on ollut tänään pitkin Helsinkiä palavereita ja perinteisiä toimistohommia. Kohta on aluillaan jotain suloista, eli Tiistaitreffit

Tiistaitreffit on Jannen keksintö; joka tiistai-ilta on yhteiseen olemiseen varattua aikaa. Välillä laitamme ruokaa kotona, syömme kynttilän valossa, lähdemme lenkille tai vaikka luistelemaan. 

Tälle illalle Janne on hankkinut leffaliput Croodit-piirrettyä katsomaan. Kun näimme sen trailerin, niin se vaikutti juuri meidän leikkimieliseen makuun sopivalta valinnalta:) Tämmöistä siis luvassa:

 

Parhani tässä ohessa yritän hemmotella tuota Jannea piloille, vaikka onhan se aika mahdotonta. Ei noin ihanaa miestä saisi piloille millään konstilla!;) Harva se päivä kiikuttelen pähkinöitä ja muita terveellisiä herkkuja Jannen työpöydälle, tänään laitoin (poikkeuksellisesti) sekaan suklaatakin. Voipi kulta napostella niitä leffassa, jos haluaa:)

Mielestäni pienetkin toisen huomioimiset arjessa ovat tärkeitä. Ne pitävät yllä positiivista kehää, ja kumpikin saa keskellä arkea säännöllisiä muistutuksia siitä, miten paljon toiselle merkitsee, vaikka toisella olisi pitkä työpäivä meneillään.

Häiden suhteen fiilikset on aika rauhalliset. Maksoimme eilen juhlapaikan, jossa pidämme myöhemmin kesällä hääjuhlan pienenpienen lähipiirin kesken. Juhlapaikkana meillä on kaunis maalaislomakylä, jossa myös pieni tanssilava:) Palataan siihen piakkoin kuvien kera.

- Annukka

Kommentit (2)

Vierailija

Kiitos treffi-ilta vinkistä! Kopioin loistoidean saman tien!!! Kalentereissamme on nyt torstai-treffit joka toinen viikko, niin, että illan ohjelmasta vastaamme vuorotellen. Kiva yllättää ja hemmotella puolisoa arjessa ja arkipäivänä! Ja tulla yllätetyksi. Avajaistreffit ensi torstaina...mitäköhän superia keksisi ;)

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Kiitos kommentista ja kiva kuulla, että saitte idean treffi-illasta:)) Me ollaan tykätty ja nautittu tosi paljon tiistaitreffeistä :)

<3: A ja J

Seuraa