sormusmetsästyksen saalis ja Jannen kihla


Aikaa h-hetkeen: 59 päivää

Tunnelma: rentoutunut

Kun sormus maahan lentämisen ja Jannen kauniiden sanojen jälkeen päätyi sormeeni, olin sanaton. Sormessani kimalteli siro, keltakultainen sormus, jossa oli kolme timanttia.

Kun katson kaikista rakkaimmaltani saatua sormusta, ja ajattelen kaikkea sitä rakkautta, mitä hän sillä on halunnut minulle välittää, (ja tuota hauskaa sormuksen metsästysreissua), tulee sisälle lämmin tunne ja suupielet karkaavat kohti korvia. Sormus on täydellinen, kaunein ja rakkain koruni.

Sitten olikin vuorossa sulhaselle sormuksen metsästys. Sen me teimme yhdessä, mutta Janne sai valita rinkulan;) 

Useita sormuksia soviteltiin..


Toiveena oli, että sormus olisi persoonallinen ja siinä olisi luonnetta. Ja kivikin sopisi olla, näin tasapuolisuuden nimissä :))


Tästä sarjasta kolahti! Tämä se oli: 


 Jannen sormuksessa on kolo, johon on istutettu kivi. Tässä oli särmää ja omaperäisyyttä juuri sopivasti. Näitä kahta meidän on ilo kantaa elämän jokaisena päivänä :)

Mukavaa viikonloppua, nautitaan auringosta!

-Annukka

Kommentit (6)

Joko tiedät, millaisen vihkisormuksen tulet saamaan kauniin kihlan kaveriksi? :)

Laura / palomiehenmorsian.blogspot.com

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Juu, ei tainut mennä montaa päivää kosinnasta, kun oltiin vihkisormuksia katsomassa. Vihki tulee olemaan rivisormus, jossa kivillä hieman "punosmainen istutus" :) 

Teilläkin on jo vihkisormus valmiina, ihanaa! Ajattelitko paljastaa sen häiden jälkeen, vai saadaanko me uteliaat jo ennakkoon ihastella sitä Palomiehen Morsiamessa?

A

Ensi kesänä myös minä ja miekkoseni vietämme häitämme (1,5 vk teidän jälkeenne) ja nyt ensimmäistä kertaa uskaltauduin lukemaan hääjuttuja netistä ! Yllätyin kuinka tunteelliseksi näiden juttujen lukeminen teki :D Tsemppiä teille! Täytyy pistää ylös kalenteriin teidän päivänne, että muistaa katsoa hääohjelmanne!

-Ansquliini / ansquliini.blogspot.com

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Kiva kuulla! Meillä onkin rinnakainen aikataulu. Katsoin blogistasi, että siellä myös ollaan ihanissa tunnelmissa <3  Kiva kun kommentoit ja kävit blogissamme, toivottavasti tulet toistekin! :))

A

Seuraa 

Hae blogista