Aurinkoa ja Annukan salainen hemmotteluresepti!

 

Aikaa h-hetkeen: 50 päivää

Tunnelma: välillä on hyvä ottaa rennosti ja levätäkin, kun vielä voi:)

Tämä viikko on ollut työntäyteinen, joten viikonloppuna päätettiin rentoutua. Nukuttiin pitkään ja laiskoteltiin hieman - ja hemmoteltiin toisiamme. Annukka leipoi Jannelle herkullisia manteli-mozarella-auringonkukansiemen-leipäsiä, joista on resepti alla. Janne teki aamupalan ja antoi Shiatsu-hieronnan prinsessalleen.

Eilen kävimme Itiksessä noutamassa Jannen uudet turkoosit silmälasit. Laitamme kuvia niistä teille myöhemmin, ne on aika veikeät ja sopii myös Annukalle ;)

Samalla reissulla löysimme hääjuhlaan ihkut kynttilät just meidän väreissä, iik :) Löytyivät Tigeristä ja Saiturin pörssistä, eikä olleet pahan hintaset: tuikut 60 kpl ja kruunukynttilät 6 kpl maksoivat yhteensä 14,50 €.

Tänään halusimme nauttia auringosta ja suunnistimme kohti Kaivopuiston rantaa. Upeasta auringonpaisteesta huolimatta ihan vielä ei ollut minihame/shortsi-keli, joten kiersimme jäätelökioskin suosiolla ja päädyimme kahvilaan bloggaamaan.

Seuraavassa bloggauksessa ajattelimme kertoa ja jakaa kuvia siitä, mitä kävi kun anopit olivat yhdessä kaupungilla etsimässä juhlapukuja :)

Rentoa sunnuntaita teille kaikille kullannupuille

 Kynttilät häihin. 

Helpot ja herkulliset mantelileipäset:

200 g mozzarella (tms.) juustoraastetta

2 dl mantelijauhoja

2 kananmunaa

kourallinen auringonkukansiemeniä

Sekoita ainekset ja paista 175-200 asteessa, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. (meidän uunilla noin 15 min)

Vinkki: Mantelileipäsissä on paljon proteiinia ja niistä saa hyvin energiaa ennen treeniä.

 Anopit pukuostoksilla.
 

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Hae blogista