pitää oma, ottaa toisen tai yhdistää vai ottaako aivan uuden?


 

Aikaa h-hetkeen: 22 päivää

Tunnelma: jännitys tiivistyy

 

Huhuilin apua Twitteriin, että mistä voisi blogata tällä kertaa. Pian minulle vastasi hesarin hääbloggari Hanna Reinikainen :)

Hanna vinkkasi häämatkasuunnitelmista, häälahjapolitiikasta ja sukunimien vaihtamisesta - ja tajusin, että eihän me olla näinkään oleellisista häävalmisteluista blogattu, voi meitä:) Joten eiköhän heitetä kehiin sukunimipaljastukset ;)

Sukunien suhteen mietimme mooonta vaihtoehtoa. Molemmat haluamme yhteisen sukunimen, mutta haasteena on, kun ammateissamme on tärkeää olla asiakkaiden tunnistettavissa ja kumpikin olemme tehneet tätä työtä nykyisellä nimellä vuosia. Tuumailjen jälkeen olemme päätyneet kaksiosaiseen sukunimeen, Blom-Ruohistoon. Yhdistelmäsukunimessä on yleisenä tapana, että alkuperäinen sukunimi tulee ensiksi. Kuitenkin etunimiemme kanssa rytmittyy paremmin Blom-Ruohisto, kuin Ruohisto-Blom, niin Janne taitaa päästä sen 1,3% joukkoon, jotka ovat joko ottaneet vaimon sukunimen tai yhdistelmänimen. Leikimme jo yhdessä ajatukella, että Janne vaihtaa twittertunnuksenta @jpruohisto (toinen nimi Petteri) -> @jbruohisto:ksi :D

Ei me ainakaan turhan vakavasti oteta näitä juttuja!

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista