Pistetään koreaksi tanssilattialla, ei ruokalautasella :)

Aikaa H-hetkeen: 70 päivää

Tunnelma: ulkona sataa räntää, mutta mieli on keväinen

Nyt olemme päässeet häävalmisteluissa siihen vaiheeseen, että kutsulistat on tehty ja (melkein) kaikki kutsut lähetetty. Viimeisimmät lähtevät vielä tänään illalla.

Lisäksi olemme miettineet ohjelmaa hääjuhlatilaisuuteen. Naurujooga kuuluu luonnollisesti kuvioon;) Vaikka Annukka ei sinä päivänä töissä olekaan, tulee morsian pitämään muutaman hauskan nauruharjoituksen. Jannekin on luvannut tehdä elämänsä ensimmäisen naurujoogaohjauksensa. Siitä tulee varmasti hauskaa:))

Keksimme myös paljon muuta kivaa, mutta niitä ei sovi (vielä) paljastaa, koska ohjelman täytyy säilyä yllätyksenä vieraillemme. Pääasia juhlassa tietenkin on, että on iloa, rentoa ja hauskaa. Ja tottakai orkesteri, joka soittaa vanhan ajan tyyliin tanssimusiikkia. Kyllä, meidän häissä tanssitaan. Janne paljasti tanssitaitonsa laivamatkalla laivaorkesterin soittaessa, kun pyysin Jannea tanssimaan. Sitten pyöri silmät ja sukat jaloissa:) Sen jälkeen ollaan käyty ainakin kerran kesässä tanssimassa lavalla tai jossain vastaavassa häppenningissä. Se on hauskaa, suosittelemme kaikille :))

Jos teillä on hyviä ideoita hääohjelmaksi otamme niitä ilomielin vastaan!

Lähetimme tänään myös tarjouspyynnöt muutamaan pitopalveluun. Tarjoilutkin tulee menemään maalaishäätyyppisesti, eli tavoitteena on, että ruoka on hyvää, se on terveellistä ja sitä on riittävästi. Tarkoitus ei ole, että ruualla koreillaan, vaan että masut täytyy ja tulee hyvä mieli.  

Paikan koristelut on vielä avoinna ja sitä tässä mietitään. Anoppi keksi, että pöydillä olisi pieni koivuhalko, jonka päälle on asetettu kukkia. Se voisi olla kesäisen kaunista!

Tänään käytiin myös kirppiksellä meidän vakiopaikassa, Kaivarin Kanuunassa, josta Janne yleensä aina löytää minulle jotain. Tällä kertaa testasin valkoisia saappaita, olivat muuten hyvät, mutta ehkä kuitenkin vähän liian pienet. Sitten Janne löysi tämmöisen upean jakkupuvun, joka sopisi hyvin bisnestapaamisiin, joissa pitää olla edustavasti. Harmi vain, että housuissa oli edelliseltä käyttäjältä jäänyt ikävä tumma kläntti. Ja hintakin oli korkea. Vanhempi herttainen täti neuvoi jättämään ne hyllyyn.

Viikonloppuna teimme pitkän kävelylenkin rakkauden sillalle, josta nappasimme myös kuvan. Ihana ajatus, että pian meidänkin lukko on siellä.

Kommentit (2)

Seuraa