Hukkuvatko käytävät kyyneliin tai kompastuuko morsian laahuksiinsa?


Aikaa H-hetkeen: 75 päivää

Tunnelma: kiitollinen


Ihanaa, me tiedetään jo kuka on meidän pappi! Me ei voida sitä vielä kertoa, mutta sattumalta se on Annukan kaveri, tuttu eräältä kurssilta. Kirkon saamme paljastaa, se on Helsingin Vanha kirkko, joka on kantakaupungin vanhin kirkko. Sinne mahtuu peräti 1200 ihmistä paikalle.

Kävimme jo tässä eräänä päivänä katsastamassa paikat. Se oli todella ihanaa, vatsanpohjassa alkoi tuntua jo perhosilta ajatus siitä, että miten mä kävelen tästä käytävää pitkin ja miten se oikein sujuu. Jalkaan tulee hurjan korkeat korkokengät ja mitenköhän pysyn niillä pystyssä? Pitää näyttää pitkältä, jotta huippusuunnittelijan puku pääsee oikeuksiinsa. Huomenna pääsen näkemään luonnoksen puvusta. Muutamat yöunet jo menetin, kun olen jännittänyt miten erikoinen puku sieltä tulee. Toisin kuin yhteen juttuun eksyi, en haaveile prinsessapitsiunelmapuvusta. Olen ennemmin yksinkertaisen ja kauniin, linjakkaan puvun kannalla.

Jannea jännittää eniten se, että kun tulee ensimmäinen herkkä hetki, pappi sanoo jotain kaunista tai joku lausuu jonkun runon, niin sulhanen, sulhasen äiti ja bestmanina toimiva velipoika pillittävät yhtenä kuorona, eikä kyynelvirralle tule loppua. Herkät kyynelkanavat on kuulemma sukuvika:) Olen lohdutellut Jannea, että se on hyvä vaan, merkki siitä että on menossa oikean ihmisen kanssa naimisiin

Se, miten meille loppujen lopuksi käy, onkin teidän ja koko kansan nähtävillä suorassa lähetyksessä 18.6. klo 20; hukkuvatko käytävät kyyneliin tai kompastuuko morsian laahuksiinsa? No, kompurointihan meiltä sujuu, kuten olemme näissä videoissa (täällä ja täällä) jo harjoitelleet :DD

Meille molemmille taisi olla selvää, että kirkkohäät ne olla pitää. Miksi? Kirkkohäät ovat kauniit, perinteekkäät ja juhlava tilaisuus. Arvostetaan molemmat tämmöisiä perinteitä. Nyt meillä on kova homma kutsujen kanssa, jotta saadaan kirkko täyteen :DD Mutta ystäviä, sukulaisia ja sometuttuja meillä riittää. On kiva, kun voi kutsua kaikki kaverit ja tuttavat tällaiseen tilaisuuteen, johon jokainen voi laittaa parasta tällinkiä päälle. Monet onkin jo suunnitelleet hattuja jne.

Nyt kun on kuninkaalliset häät ja vieraita tulee paljon, emme tiedä mitä tuleman pitää kokonaisuudessamme. Olemme antaneet aika vapaat kädet suunnittelijoille. Olemme saaneet esittää toiveita ohjelmasta, musiikista, kaasoista ja bestmaneista. Meillä oli sellainen toive, että meidän yritysten brändivärit (turkoosi, pinkki ja vihreä) voisivat olla esillä häissä ja näkyä vieraiden puvuissa.

Aluperin me oltiin mietitty, että kirkon jälkeen olisi ollut hääjuhla heti perään, mutta nyt kun kyseessä on arki-iltatilaisuus, päätimme että järjestämme hääjuhlan sitten erikseen pienenpienelle lähipiirille. Ja se pitää suunnitella ihan itse, eikä ole huippuammattilaisia sitä meidän puolesta tekemässä :)

Kommentit (4)

Ei se taida tuo Helsingin Vanha kirkko sentään Suomen vanhin olla:) Jo Uudeltamaalta löytyy paljon vanhempia ja jopa muualtakin Suomesta

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Kiitos kommentista ja oikaisusta:) Totta, korjasimme virheen, Vanha kirkko onkin vain Helsingin kantakaupungin vanhin.

Aurinkosita päivää!

- A

SohviN
Liittynyt8.4.2013

Korkokenkä kävelyä vain hyvissä ajoin harjoittelemaan, niin ei tarvitse sitä jännittää alttarille astella, koska taatusti jännittää moni muukin asia silloin ;)

Seuraa 

Hae blogista