Poikien kesken

Aikaa h-hetkeen: 9 päivää

Tunnelma: kesäinen!

 

Aamulla juuri kun olin noussut sängystä, ovikello pärähti, ja ihmettelen kuka kumma tähän aikaan noin kovasti summeria soittaa. Samalla kun laitoin vaatetta niskaan, Annukka kiiruhti jo avaamaan ovea mitään kyselemättä. Jonkinlaista mekkalaa käytävästä kuului ja hetkessä ovesta pamahti sisään polttariporukka. Annukka oli onnistunut naruttamaan minua päivän suunnitelmilla sen verran, etten ollut osannut yhtään varautua.

Ei siinä mitään, nopeasti homma siinä valkeni. Sen verran olin bestmanin kanssa etukäteen sopinut asiasta, että osasin luottaa, että luvassa olisivat mukavat polttarit, ettei tarvinnut jännittää älyttömyyksiä.

Saimmekin tuliaisena bestmanilta ennakkoon häälahjaksi todella hienon smoothie-koneen ja -ainekset, jolla ensitöikseen tehtiin koko porukalle aamupalaksi maistuvat pirtelöt. Sitten sain ohjeeksi pakata mukaani hammasharjan, vaihtovaatteet, jääkiekkomailan ja luistimet. Sopivat vermeet näin kesälämpimällä!

Reilun tunnin päästä tultiin Vierumäen jäähallille. Perillä odotti seuraava yllätys, kun pihassa oli porukkaa lätkävarusteiden kera odottamassa, joita en kaukaa ensin tunnistanut. Vitsinä kysäisin, että heitäkö vastaan ollaan tultu pelaamaan. Bestman kysäisi, enkö tunnista kavereita? Ja sitten hoksasin, että hittolainen, joukko lapsuudenaikaisia ystäviä, joiden kanssa tuli aikoinaan pelattu kiekkoa, oli saapuneet paikalle!

Sain ohjeeksi vetää täydet vermeet niskaan. Ei siitä ollut kuin reilu 15 vuotta kun viimeksi olin laittanut jääkiekkovarusteet päälle. Hetken lämmittelyn jälkeen saatiin jo joukkueet kasaan ja pelit pystyyn. Vauhtia ja vääntöä riitti, ja maaleja tuli molempaan päätyyn tasaisesti. Oli kyllä todella hauskaa!

Lätkävuoron jälkeen suunnattiin landelle kohti mökkiä. Sitä ennen kurvattiin vielä Golf Rangelle, jossa pääsin ensimmäistä kertaa harjoittelemaan golffia. Se ei sujunut ehkä ihan yhtä hyvin kuin lätkä, mutta oli helteisenä ja aurinkoisena päivän loistavaa ja rentouttavaa ajanvietettä hyvässä seurassa.

Ruokakaupan kautta päästiin sitten mökille. Pistettiin grilliin lämmöt, kokattiin tuhdit pihvit ja herkkusienipekonikääröt ja syötiin terassilla auringon paisteessa. Siitä suunnattiin rantasaunalle, lämmitettiin sauna, saunottiin ja uitiin. Ilta jatkui vielä makkaran paistolla, mölkyn heitolla ja pikkutunneille Guitar Heron tahdissa.  

Oli täydelliset polttarit ja mitä parhain viikonloppu ystävien kanssa. Kiitos kaverit!

 


 

 

Kommentit (4)

Vierailija

Kaverilla oli sitten naisten polttarit :D Vai oliko tää vaan virallinen tarina illan kulusta?

Vierailija

Yleinen käsityshän on että miesten polttarit on todella villit, joissa sattuu ja tapahtuu sekä tietysti unohtamatta vähäpukeisia kauniita naisia tanssimassa juuri sinulle mutta niitä ei sinulla tietysti Janne ole saanut olla ;D Naisten polttarit on nykyään suurilta osin aivan erilaisia kuin miesten, jotkut haluavat polttareidensa olevan rauhallisia mm. saunailtaa ja jotain muuta rauhoittavaa puuhaa sen ohella mutta jotkut haluavat villit polttarit mm. strippareita, viinaa ja villiä menoa.

Janne sinun polttarisi ovat kertomasi mukaan olleet aika rauhalliset ja sen takia ylempi kommentoija siitä mainitsi.

 

Onko Annukalla ollut polttareita? Niistäkin olisi kiva kuulla tai jos ei ole ollut niin minkä takia, johtuiko sinusta vai?

 

 

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Aivan, joo. Omat polttarini oli rauhalliset jos vertailukohtana on tuollaiset villit sattuu ja tapahtuu illat. Noh, sellainen ei itseäni juuri kiinnosta. Makuja ja mieltymyksiä on niin monenlaisia. Kavereiden kanssa lätkää, urheilua, saunomista ja grillaamista on enemmän mun makuuni.

Annukallakin oli polttarit, mukavat kuulemma nekin!

Janne

Seuraa