Annukka kevätauringossa sydämenmuotoisin lasein ja vaaleanpunaisin ajatuksin :)

 

Aikaa h-hetkeen: 86 päivää (hui, tuntuu jo vähältä!)

Tunnelma: Täpinätason nousua havaittavissa

Häitä aloimme suunnittelemaan heti kosinnan jälkeen. Kesähäät tuntuivat alusta asti mieluisalta. Aika vain tuntui liian pitkältä, joten mielessä kävi pitää juhlat mahdollisimman pian. Päädyimme kuitenkin odottaa kesää. Jäipä sitten aikaa suunnittelulle ja valmisteluille.

Varasimme heti syksyllä kirkon Jannen kotikylästä Kärkölästä, avasimme kutsu- ja tehtävälistan sekä budjettisuunnitelman.

Tammikuussa suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Vastaan tuli Kuninkaalliset häät -ohjelman mainos. Aluksi se tuntui hassulta ajatukselta, mutta yön yli mietittyämme tuli tunne, että tämä taitaa ollakin se meidän juttu. Olemme molemmat helposti heittäytyviä, rohkeita ja leikkimielisiä. Päätimme jättää hakemuksen ja tehdä siitä hyvän :) Olipa meillä hauskaa, kun hakemusta rustasimme ja videota väsäsimme! Hetkessä meillä oli myös Facebook-sivu ja Pinterest-taulu. Kaverit kannustivat, että varmasti pääsemme mukaan. Niinhän siinä sitten kävi, että meidät valittiin ohjelmaan innokkaina hakijoina :)

Aluksi uskoimme, että tämähän on oiva tilaisuus säästää aikaa. Ja sitähän se varmaan tekeekin, mutta kyllä tässä nytkin tekemistä riittää :D

Ensitöikseen Annukka perui varatun Kärkölän kirkon. Kirkkoviraston väki ymmärsi onneksi tilanteen ja onnitteli uusista suunnitelmista.

Kuninkaalliset häät-ohjelman idea on, että juhlista tulee kauniit ja juhlalliset, kuin oikeista kuninkaallisista häistä juontoineen ja ohjelmanumeroineen. Annukka saa pukea ylleen huippusuunnittelijan mekon ja varmaan Jannenkin poskia puuteroidaan :) Saamme esittää toiveita, mutta paljon tulee myös yllätyksenä. Ja sehän meille sopii!

Parhaillaan mietimme mitä toivomme musiikiksi ja esiintyjäksi kirkkoon. Kaunista ja iloista tottakai, mutta mitä. Millaisia ehdotuksia teillä olisi? :)

Kommentit (2)

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Ehdottomasti! Jukka Poika on nro. 1 :))

Ja pienen tarinan kera;) Kun seurustelumme alkuvaiheessa karkasin Bosniaan 5 viikoksi, Janne linkitti minulle sinne Jukka Pojan "Kylmästä lämpimään" -kappaleen, ja ilmoitti tulevansa luokseni. Ja pian elämäni mies oli vuorien keskellä pienessä Bosnialaisessa maalaiskylässä kanssani :D

<3: Annukka

Seuraa 

Hae blogista