Perinteet ja nykyaika kohtasivat

Kesäjuhlamme oli puitteiltaan ja tunnelmaltaan perinteinen maalaishää, jossa häämenuna oli yksinkertaista, maistuvaa maalaisruokaa noutopöydässä. Ruoka oli hyvää ja mikä tärkeintä, sitä oli riittävästi.

Menu

  • vihersalaatti
  • leikkelelautanen
  • kotijuusto
  • savustettu lohi
  • kasvisgratiini
  • tilliperunat
  • karjalanpaisti

Tilaisuus oli alkoholiton, joten juomana tarjoiltiin kesäinen mehubooli.

Tarjoilusta vastasi paikallinen pitopalvelu.

Hääkakku oli mansikkakakku. Kakun leikkasimme peukalot samalla tasolla kakkulapion päällä, samaan aikaan polkasten. Kumpikaan ei  halua olla "kaapinpaikan määrääjä",  joten otimme varmuudeksi vielä "än, yy, tee, nyt!" -taktiikan käyttöön ;)

Ruokailun lomassa oli ohjelmaa, jonka tunnelmaan pääsette pian, heti seurassa bloggauksessa. Taustamusiikkina soi Spotifyihin tekemämme hääsoittolista, johon saimme suuren avun blogimme lukijalta ja Palomiehen morsian -blogista. 

Juhlassa ei ollut erikseen valokuvaajaa, kuvat ovat ottaneet ystävämme ja sukulaisemme (Ilona, Juha, Heikki, Jorma ja Johannes).

Kommentit (0)

Seuraa