Aikaa h-hetkeen: 13 päivää

Tunnelma: tiivistyy

 

Olen kuullut usein nuoren naisen haaveilevan häistä, joissa saisi olla päivän prinsessana. Minusta se on kaunis ajatus ja haave, vaikka se tietenkin on vain satua. Jokainen varmaan tunnistaa, että joskus on kiva uppoutua haaveisiin ja antaa ajatusten mennä, ja unelmoida tulevaisuudesta. Haaveilu voi piristää mieltä, vaikka saman aikaan ymmärtää, että sadut ei ole totta, eikä kaikki haaveet ehkä toteudu, eikä elämä ole virheetöntä ruusuilla tanssimista. Minulle täydellisyyttä on se, että hyväksytään omat ja toistenkin virheetkin, ollaan aitoja, kokonaisia ihmisiä. Rakkauteen kuuluu mielestäni se, että opettelee hyväksymään myös itsensä ja kohtelee itseään lempeämmin silloin, kun mokaa. Antaa anteeksi. Koska kaikki tekee “virheitä”, mutta silti jokainen on kaunis ja täydellinen sellaisenaan.

Moni on kysynyt, miksi haimme Kuninkaalliset häät-ohjelmaan? Emme suinkaan hakeneet kuninkaallisiin häihin sen takia, että olisimme haluneet olla jotenkin hienompia tai kuninkaallisia. Haimme ohjelmaan, koska mielestämme se oli kiva ajatus, että saisimme viettää elämämme tähän astisista tärkeimmän ja kauneimman päivän näin sadun hohtoisella tavalla. Minusta on hienoa, että Annukka saa olla päivän prisessana, vaikkei hän ole sellaista koskaan (ainakaan ääneen) toivonut:) Ja tottakai, olemme molemmat leikkimielisiä ja heittäytyviä, emmekä pelkää lähteä uusiin asioihin mukaan. Eikä kiireisille yrittäjille apujoukot häiden järjestelyissä haitaksikaan ole.

Samalla kun olemme puhuneet onnellisuudesta, rakkaudesta ja kaikesta kauniista, niin maailmassa on myös murhetta ja paljon ikävää tapahtuu. Läheinen ystäväni sairastui vakavasti. Olen iloinen ja onnellinen kun olen löytänyt elämäni rakkauden, mutta samaan aikaan olen huolissani ystäväni puolesta. Onneksi suurin todennäköisyys on, että hän paranee, ja olen varma siitä.  

Viimeaikoina olen miettinyt paljon sitä, että tähän maailmaan tarvitaan paljon enemmän kiltteyttä. Vaikka maailmassa on paljon pahuutta ja vääryyttä, ei sen tarvitse estää meitä olemasta kiltimpiä toisillemme. Kiltteys ei maksa mitään, eikä vaadi mitään, mutta sillä voi saada paljon hyvää aikaan.

Aurinkoisia, anteeksiantavia ja kilttejä ajatuksia,

Janne

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Teidän H-hetki on jo ihan pian! Paljon onnea ja rakkautta päiväänne! Nauttikaa joka sekunnista, se menee ohi niin pian.

 

Terveisin:

Sartsu

vartijanvaimo.blogspot.fi

Seuraa