Hääpäivä ja ensimmäinen päivä avioparina

Lähetti toi häitä edeltävänä päivänä ruusuja, runoja ja karkkeja ystäviltä, jotka eivät päässeet hääjuhlaan.

Hääpäivän aamun pyrimme pitämään mahdollisimman rentona (koska olen melko kova jännittämään). Otimme aamukahvit termariin ja menimme puistoon rentoutumaan ja nauttimaan auringosta.

Hiuksia laittaessa alkoi jo polvet tutista. Onneksi meikkaaja-kampaaja Katin kanssa pystyi juttelemaan jännityksestä. Hän oli kuin kolmas kaaso hääpäivässä :)

Kirkolla odotti koristelun, ilmapallojen ja kyydityksen osalta iloisia yllätyksiä.

Kirkolta saimme hevoskyydin jatkopaikkaamme Bar7Bling -ravintolaan.

Tässä vaiheessa Janne ehti päivittää ensimmäiset tunnelmat Twitteriin: onnesta soikeana

(Kuva: www.bar7blings.fi)


Ohjelmassa oli Taikuri Luttisen esitys, jossa molemmat pääsimme kokeilemaan taikatemppujen tekemistä. Myös kukkakimppu ja sukkanauha lensivät illan aikana.

Vietimme ensimmäisen yömme avioparina samassa rakennuksessa, Radisson Plaza-hotellissa. Huoneeksi emme ihan sviittiä raaskineet ottaa, vaan valitsimme saunallisen Business -huoneen. Ja se oli oikein hyvä valinta. Tilavassa huoneessa meitä odotti mansikoita, suklaata ja kukkia. Olisi mennyt minulle ihan sviitistä;)

Aamiaisen ja pitkään kellimisen jälkeen lähdimme ulos kävelylle. Kiersimme Kasvitieteellisessä puutarhassa ja kävimme lounaalla Töölön rannalla, samassa paikassa jossa olimme silloin kun huomasin olevani aika ihastunut Janneen. Voi niitä aikoja! Meillä rakastuminen tapahtui pikkuhiljaa sitä myötä, kun tutustuimme toisiimme. Ja mitä enemmän toista oppi tuntemaan, sitä vahvemmaksi rakkaus muuttui.

Reissun jälkeen saimme kelliä vielä hetken huoneessa, sillä sen luovutus oli vasta klo 18. Sitten olikin edessä haikeampi tilanne, kun suuntasimme Jukka Rintalan Studiolle ja palautimme hääpuvun.

Illalla haimme mansikoita ja kermavaahtoa ja menimme vielä piknikille Kaivopuiston rantaan.

Kommentit (0)

Seuraa