ja morsiuspari tuiskussa ja tuiverruksessa

 

Aikaa h-hetkeen: 49 päivää

Tunnelma: satoi tai paistoi, aurinko paistaa aina.

 

Meillä on maailman herttaisimmat anopit. He on niin tohkeissaan ja  jännittävät kovasti mitä laittavat päälle häihin. Viime maanantaina he tulivat molemmat Helsinkiin yhdessä pukuostoksille. Jannen äiti oli löytänyt jo turkoosin puvun Lahdesta, joka kuuleman mukaan on todella hyvä. Annukan äidillä puku on vielä hakusessa, ja sitä sitten yhdessä metsästettiin. Hovistylistimme Sohvi on löytänyt jo hyvän puvun, joka on ehdolla. Pidetään peukkuja, että anoppikin ymmärtää valita sen:)

Meillä oli maanantaina normaali yrittäjän työntäyteinen päivä molemmilla, mutta ehdimme iltapäiväksi anoppien mukaan kaupungille. Saimme koordinaatit missä he liikkuivat, ja kipitimme perään alueen putiikkeihin. Heitä ei kuitenkaan näkynyt ja tiedustelimme myyjiltä, että meillä on kaksi anoppia kateessa ja onko mahtanut näkyä. Palvelualttiisti myyjät onnistuivat ohjeistamaan meidät anoppien perään aina seuraavaan paikkaan. Vihdoin tavoitimme heidät hymyssäsuin Kampin aukiolta ja suunnistimme yhdessä syömään. Annukan äiti esitteli tohkeissaan yhtä löytämäänsä pukua, joka oli juuri oikean värinen, mutta mahtoiko olla vähän liian kallis kuitenkin.

Kiersimme vielä muutamia kauppoja yhdessä ja meillä oli hauskaa. Aino Kivistö teki meihin kaikkiin vaikutuksen palvelualttiudella ja yrittäjätarinallaan yli 10 vuoden työstä suunnitella itse pukuja. Hän oli hyvin ystävällinen ja ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa, jos haluaa saada hyvää ja ammattitaitoista palvelua.

Tänään uhmattiin tuiskua ja tuiverrusta ja käytiin pienellä lenkillä. Meillä on kivat lenkkeilymaastot tässä rannalla, kunhan ei ajoittaista räntäsadetta pelästy. Janne teki lyhyen videonkin eräältä lenkkireissulta, joka on tässä ohessa.

Tämä viikko meillä menee vähän uudella rytmillä, kun vappu tulee väliin. Vappuhan on sellainen spesiaalipäivä, se on meidän vuosipäiväksi sovittu. Vapusta ja vuosipäivästä varmasti tulossa oma bloggauksensa. Pysykää kanavalla;).

Toivotaan Vapuksi oikein aurinkoisia hetkiä ja iloa ja naurua ystävien kanssa!

Onnellisin terveisin,

Annukka ja Janne

 

  

Tämmöiset mustikkasmoothiet tarjosimme anopeille shoppailun päätteeksi:

1 banaani

mustikoita

turkkilaista jugurttia

soijamaitoa

pellavansiemeniä

2 tl vehnänorasjauhetta

1 rkl kookosmaitoa

Teki hyvin kauppansa :)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (2)

Seuraa 

Hae blogista