Kuva: Veera Aaltonen
Kuva: Veera Aaltonen

Polvistuimme toistemme eteen timanttisormuksen lentäessä kaaressa, kuin hidastetussa elokuvassa viikonloppuloman päätteeksi Tallinnan leikkipuistossa. Annukka vastasi Jannen kosintaan "Joo, joo, joo!".

Olemme yrittäjäpariskunta. Menemme naimisiin ensi kesänä.

Ajattelimme sopivamme kuninkaaliseen ohjelmaan, koska hemmottelemmekin toisiamme kilpaa piloille :) Annukan mieluisimpia keinoja hemmotella Jannea on ylellinen jalkojen kookosöljyhieronta ja terveysherkkujen kiikuttaminen vaivihkaa kultansa työpisteen äärelle. Jannen puolestaan herättää Annukan itse keksimillä aamulauluilla. Lisäksi Jannen hemmotteluvalikomaan kuuluu uusien hellittelynimien ehtymätön innovointi, viikottainen shiatsu-hieronta sekä rakkaansa kultakutrien peseminen.

Hakemuksemme kerottiin erottuneen edukseen yli 700 hakijan joukossa. Taisimme olla ainoa pari, joka keksi tehdä hakemuksen videomuotoon ja laittaa jakoon YouTubeen.

Annukan yrityksellä on ikää 3,5 vuotta ja Jannen yrityksellä 4,5 vuotta. Vaippaikään päässeet yrityksemme taapertavat jo kunnioitettavan reippaasti kovassa ja kylmässä yrityselämässä. Jannen yritys on asiantuntijoiden palkitsema sekä Suomessa että kansainvälisesti. Annukan yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut viime vuodesta. Molemmat ovat jo pystyneet työllistämään ihmisiä ja molemmat pyrkivät luomaan työpaikkoja vielä lisää.

Haasteena meillä on ollut sovittaa yhteen alkuvaiheen yritysten elämä ja vapaa-aika. Ratkaisumme on ollut, että olemme molemmat luonteeltamme yrittäjähenkisiä, positiivisia, rohkeita ja aikaansaavia. Nuorilla yrittäjillä suuri ongelma on yrityksen näkyväksi tekeminen ja tilan löytäminen vakiintuneilta markkinoilta. Kummallakaan ei ole taattua kuukausipalkkaa eikä omaisuutta tai säästöjä, joten yritykset on luotu käytännössä katsoen tyhjästä sisulla, motivaatiolla ja periksiantamattomuudella. 

Vilskettä ja tohinaa riittää, joten kaikki Kuninkaallisten häiden tuoma apu on hääjärjestelyissä lämpimästi tervetullutta. Eikä esillä oleminenkaan ole meille yrittäjille kuin plussaa :)

Meistä löytyy positiivista asennetta, joten blogilta voi odottaa iloista ja välillä hassuttelevaakin tarinaa elämästämme, rakkaudestamme ja häävalmisteluista. Heittäydymme aika rohkeasti uusiin tilanteisiin, actioniin sekä romantiikkaan. Janne taitaakin olla vielä aika harvoja, jotka tuovat myös sulhasen tunnelmia hääblogien maailmaan :)

Kommentit (6)

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Kiitos! Meistäkin on ihanaa, kun saamme blogata. Ja kuulemme oikein, oikein lämmöllä kaikenlaisia toiveita tuleviin bloggausaiheisiin :)

<3: Annukka

Vierailija

Mikä on totuus? Kuullostaa aivan kuin olisitte keksineet näitä asioita mm. kosintaan liittyviä (ei kokonaan mutta joitakin kohtia siitä mitä olette kertoneet) ja perustelen väitteeni sillä että kukaan ei kerro esim. omien häiden kulkua joka kerta sanasta sanaan samalla tavalla kun te taas sanotte asiat sanasta sanaan samalla tavalla täällä blogissa sekä haastatteluissa tv:ssä? Onko käsikirjoitettua koko juttu vai mikä tässä on niin hämärää?

Annukka ja Janne
Liittynyt8.3.2013

Ihan omana itsenämme olemme olleet: leikkimielisinä ja tunteellisia aitoja ihmisiä. Ei ole ollut tarvetta näytellä tai keksiä mitään, mikä ei olisi totta. 

Seuraa