Auringonpaisteelta en nähnyt yhtään, mitä ruudussa oli kun nappasin kuvan. Ihan hyvin osui silti naama ruutuun. Väkeä tuli lopulta paikalle vielä rutkasti enemmän.
_______

Voihan vitsi kuinka todella ihanan heinäkuisen kuuma päivä tänään olikaan. Hikikarpalot vaan valuivat, kun Oikomutkanen kävi aamupäivästä pyöräilemässä muutaman kilometrin Kuivasjärven ympäri ihan huvin vuoksi. Onneksi oli sen jälkeen asiaa kauppaan, koska liha- ja maitohyllyillä oli taivaallisen viileää. Vaan mitäpä tällaisen päivän iltana sitten tuli tehtyä? No suuntasin tietenkin puistojumppaan Ainolanpuistoon! Fressi järjestää joka tiistai kesän ajan puistojumpan vaihtuvalla teemalla, ja tänään oli vuorossa FressiBody. Tunti sisälsi lihaskuntoliikkeitä kehonpainolla, ja muun muassa takuuvarmasti polttavat lihakset aikaansaavat punnerrukset ja lankutukset olivat mukana. Jumppa alkoi iltaseiskalta ja oli osin varjoisalla alueella, joten pahin kuumuus ei päässyt enää jumpatessa iholle. Siitä huolimatta 0,75 litran juomapullo oli tunnin loputtua tyhjä, ja tulinkin kotiin pää jyskyttäen janosta ja hyökkäsin suoraan vesihanan alle. Siitä huolimatta teki nannaa!

_______

Punainen paita saa naaman näyttämään vähemmän punaiselta :)
_______

Puistojumpassa on minusta parasta se, että siellä on rento tunnelma. Tilaa ja valoa on riittämiin, ja jotenkin tuntuu, että paikalle tulleet ovat poikkeuksetta erityisen iloisella mielellä. Se tarttuu! Yritän aina olla tarpeeksi ajoissa paikalla, jotta mahtuisin eturiviin, sillä siinä on paras musan volyymitaso. Tykkään jumpata musat kovalla, koska musiikin rytmi on se, mikä antaa liikkeille ryhtiä ja pakottaa pysymään tahdissa, vaikka lihaksissa ja keuhkoissa jo polttelisi. Tänään tosin jättäydyin suosiolla hieman taaemmas, koska en halunnut kaikkien näkevän minun ottavan kuvia (apuva kuinka nolotti silti ottaa selehvieitä kesken kaiken, aivan kuin se nyt olisi ollut sen hetken tärkein asia... eiku juu, mutta niinhän se olikin).

_______

Rutistaa, rutistaa, jaksaa, jaksaa. Niin kauan kun ei kramppaa niin seuraavaa kehiin!
_______

Tänä kesänä olen kerennyt puistoon jumpalle tasan kerran tätä ennen, koska olen jumppapäivinä ollut reissussa tai suunnistusrasteilla. Heinäkuussakin on pari pikkureissua vielä tulossa, mutta ehkäpä jossain välissä satun sopivana päivänä olemaan myös kotona Oulussa puistojumppia silmälläpitäen. Jos et ole tänä kesänä vielä puistojumppaa kokeillut, niin vielä ehtii! Muista puistojumppaan lähtiessäsi varata mukaan tarpeeksi vettä ja maaperän kosteuden pitävä jumppamatto. Ennen jumpan alkua muista tarkistaa, onko kohdallasi kuoppia, juuria tai muita varottavia maastonmuotoja tai koirilta jääneitä yllätyksiä. Alla linkkejä Oulussa ilmaisia puistojumppia järjestävien tahojen sivuille.

_______

Ja hyvillä mielin äkkiä kotia iltapalalle eli pinaattilätyille ja jätskille. Olipas mukavaa!
_______
 

Ei muuta kuin jumppamatto kainaloon ja menoks! Kaik’ yhdes’ koos!

Kommentit (0)

Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, noin kolmekymppinen välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Olin vielä jokin aika sitten kieliin ja kielitieteellisesti suuntautunut yliopisto-opiskelija, mikä saattaa selittää satunnaiset kielenkäyttöön liittyvät kannanotot. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen@gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018