Mikä se on, joka alkaa tuskalla, sisältää uimista, sukeltamista ja kiipeilyä, vaatii voimaa ja kestävyyskuntoa, ja on ihan hurjan kivaa ja palkitsevaa? Oikomutkanen palasi rikospaikalle viime viikonloppuna. Vaikka reissua suunnitellessa ajattelin tämän kerran jäävän viimeiseksi, jäi rupeamasta niin loistava fiilis, että saatanpa saapua paikalle vielä uudestaan. Tiedäthän, kuinka nykypäivänä korostetaan oman kehon kuuntelua ja armollisuutta itseä kohtaan? Ne sai unohtaa! Nyt oli lupa pelätä ja juosta pissa lahkeessa, revähdyttää hauikset ensin kiipeilyverkko-esteellä sitten köyteen kiikkuessa ja kokeilla kuinka lujaa pääsee mutaista rinnettä ylös läpimärissä vaatteissa. Päivän saldo: a) euforisen iloinen olo selviytymisestä ja siitä, että päätin lähteä mukaan, b) päätös tulla sinuiksi vesi-elementin kanssa niin, etten tunne hukkuvani uidessani viisi metriä tuulitakissa, c) päätös kasvattaa lihasvoimaa niin, että ponnistan 20 cm korkeammalle ja kannattelen omaa painoani käsien varassa minuutin kauemmin kuin nyt. Koska mie tough, mie viking.

Katso itse: Tough Viking Helsinki 2017

Haluatko haastaa itsesi fyysisesti? Pelkäätkö kenties vettä tai korkeita paikkoja? PIdätkö asioihin heittäytymisestä? Tämä on haaste sinulle, lukijani: tule ensi vuonna lähtöviivalle Oikomutkasen kanssa! Vuosi aikaa valmistautua, aika alkaa nyt!

Kommentit (0)

Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, noin kolmekymppinen välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Olin vielä jokin aika sitten kieliin ja kielitieteellisesti suuntautunut yliopisto-opiskelija, mikä saattaa selittää satunnaiset kielenkäyttöön liittyvät kannanotot. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen@gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018