Oikomutkanen matkakumppaneineen teki tänään Koh Lantalta snorklausreissun Koh Rokille. Olisin halunnut taittaa matkan tunnelman vuoksi pitkähäntäveneellä, mutta välimatkan ja aikataulujen vuoksi se ei olisi ollut järkevää. (Kuvan pitkähäntäveneet olivat parkissa Koh Lantan Saladanin kylässä.) Menimme siis pikaveneellä. 

Snorklailun aikana löysimme Nemon! Lisäksi poltin pyllyposkeni auringossa. Laitoin aurinkorasvaa naamaan, dekolteelle, käsivarsiin sekä sääriin... ja makasin puoli päivää mahallani naama vedessä pylly taivasta kohti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, noin kolmekymppinen välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen(at)gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018