Thaimaassa ollessani halusin jakaa teille, ihanat lukijat, parhaimpia tunnelmia kuvien kautta. Nettiyhteydet pettivät, joten kuvasatoa tulee nyt kerralla vähän enemmän. Sain ikuistettua myös pienen vihreän miehen ja kameraa pitelevät sormeni, kuten tulette huomaamaan. Kuvia katsoessani voin melkein tuntea auringon ja meriveden lämmön vieläkin ihollani. Oli ihana reissu!

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

 

______

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, lukijani! Ajatellaan lämpimiä ajatuksia ja halataan toisiamme, niin tarjetaan täällä Suomen talvessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Oikomutkanen
Liittynyt24.8.2016

Kiitos kommentista, kiva kun tykkäät! Vaikka niinhän se aina vähän on, että valokuva kertoo vain puoli tarinaa. Auringon lämpöä, viidakon tuoksua ja paikallisten ystävällisyyttä en saanut valokuvin vangittua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, noin kolmekymppinen välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen(at)gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018