Oikomutkasen kotikirjasto on pieni, joten onnea on toimiva kirjastolaitos. Kuva: Oikomutkanen.

Tärkein asia ensin - ja tämä sinun todellakin kannattaa tietää. Oikomutkanen on joskus aiemmin todennut täällä blogissa, että päähän tulee outo olo, jos en vähään aikaan pääse lukemaan. Nyt olen löytänyt ilmiölle selityksen! Eräs positiivisuudessaan iki-ihana ikiliikkuja totesi seurattuaan palautumistaan jonkin aikaa säännöllisesti, että lukeminen on ainoa asia, joka hänen kohdallaan palauttaa kehoa ja mieltä yhtä hyvin kuin nukkuminen. Olen ihan varma, että itselläni on sama juttu. Lukeminen siis palauttaa kehoani rasituksista, ja siksi se on niin koukuttavaa! Ja jos se toimii minulla, niin miksei muillakin?

Rohkaisen siis sinuakin rauhoittumaan hyvän kirjan ääreen säännöllisesti. Jotta tuumasta toimeen tarttuminen olisi helppoa, tässä neljä maaliskuun pakko-lukea opusta.

  • Liane Moriarty: Hyvä aviomies. Vei täydellisesti mennessään. Luin tätä lukemasta päästyäni yötä myöten. Yllätyksellinen, vaikka ennakoin pääjuonenkäänteen hyvissä ajoin. Älä lue takakantta, se paljastaa liikaa!
Lukeminen on parasta silloin, kun tarina on niin hyvä, että siihen sukeltaminen vie ajantajun. Hyvä aviomies on juuri niin hyvä. Kuva: Oikomutkanen.
 
  • Keith Stuart: Poikani Sam. Mukaansatempaava, erityislapsi-arkea vetävästi kuvaava teos. Helppolukuinen kirja, joka maistuu vahvasti tavallisen epätavalliselta elämältä.
Poikani Sam sai miettimään oman arkeni helppoutta. Kuva: Oikomutkanen.
 
  • Clare Macintosh: Näen sinut & Annan sinun mennä. Todella kiehtovia tarinoita ja vetävää kieltä. Nämä kirjat kannattaa lukea niin, ettet tiedä niistä etukäteen yhtään mitään. Älä siis lue myöskään takakantta!
Macintoshin teokset ovat yllätyksiä täynnä. Kuva: Oikomutkanen.

__________

Palauttavia lukuhetkiä sinulle, lukijani!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, 32-vuotias välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen(at)gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018