OIkomutkasen ja kaverin vajaan viikon hiihtovaellus reitillä Kaaresuvanto - Syväjärvi - Puusasvaara - Hirvasvuopio - Puusasvaara - Kaaresuvanto. Suomi 100 vuotta -juhlavaelluksen Kittilän Könkäältä Haltille järjestänyt Raiski Palosaari totesi Kalevassa 29.4. seuraavasti: "Kun Saana lakkaa näkymästä, tietää, ettei tarvitse muusta huolehtia kuin siitä hetkestä, jossa ollaan, ja niistä ihmisistä, jotka ovat matkassa." Me emme Saanaa tällä kertaa nähneet, mutta muuten voin yhtyä toteamukseen täysin. Arki jää taakse, kun ainoa mitä pitää miettiä on eteneminen, ruokailut ja seuraavan yön majapaikka. Vaikkakaan emme tainneet ihan kauhean kauas sivistyksestä päästä, olihan yhdessä mökissä jopa sähköt. Kukapa olisi uskonut? Alla olevassa kuvassa takanani näyttäisi olevan mikä lie paha henki; tarkoitus oli blurrata anonymiteetin vuoksi auton rekkari, mutta menikin koko auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mukavaa oli! Kesäisiä pyöräilyretkiä odotellessa...

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Ihana lukija

Ihania kuvia. Tuli rentoutunut fiilis pelkästään niiden katsomisesta. Kiitos!

Oikomutkanen
Liittynyt24.8.2016

Hei, Ihana lukija! On hassua katsoa nyt noita lumisia kuvia, Oulussa kun on jo aika keväiset maisemat. Jotenkin kuvista kyllä huokuu rauha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Oikomutkanen-blogia kirjoittaa Rita, noin kolmekymppinen välillä ihan pölijäksi heittäytyvä nainen Oulusta. Olen ihanan Mantelisilmän avopuoliso, viiden enemmän tai vähemmän ison mukulan sisko ja muutaman huipputyypin ystävä. Ammatiltani olen kasvatus- ja opetusalan kehittyvä pro sekä osa-aikainen tekstityöläinen. Blogitekstit suodattuvat näiden filttereiden läpi, ja vastuu ei ole sen enempää lukijalla kuin kenelläkään muullakaan. Toimin perkolaattorikahvilla, lataudun liikunnasta ja siirrän avaruuksia läheisyyden voimalla. oikomutkanen(at)gmail.com 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018