Kirjoitukset avainsanalla valinnat

Ei sillä, ettäkö elämäni olisi jotenkin valheellista nykyiselläänkään.

Tiedän jo tekeväni parhaani mukaan valintoja, jotka kuvastavat minua ja aitoja toiveitani. Tarkoitus on kuitenkin karsia pois loputkin asiat, jotka eivät todella ole minun valintojani vaan ympäristön paineesta tehtyjä, tarpeiksi naamioituja kertakäyttöhaluja. Nämä ovat sitä turhaa kulutusta, kestämättömiä, turhauttavia ja tyytymättömyyttä ruokkivia.

Mitkä sitten ovat ne asiat, jotka oikeasti haluan elämääni ja joita haluan tavoillani edistää, mitkä puolestaan tuovat muassaan vain lisää vaivaa, harmia ja kateuttakin? Sen haluan itselleni selvittää entistä tarkemmin. Jos jotain, niin äitiys on vain auttanut karsimaan ajankäytöstäni pois asioita, jotka eivät ole minulle oikeasti tärkeitä, vaikka niin olen joskus voinut kuvitellakin. Kun aikaa on hyvin rajallisesti, käy hyvin selväksi, mihin sen maagisen oman aikani haluan käyttää.

Tavallaan tässä blogissa on kyse myös siitä, kuinka saada halvalla hyvä elämä: kuinka pienellä kulutuksella, kotiäitibudjetilla ja kestävillä valinnoilla voi luoda itselleen elämän, jossa on tyytyväinen, josta ei puutu mitään ja josta voi nauttia hyvällä ekologisella omallatunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa