On aikamoista itsensä huijaamista, jos ajattelee, että unelmat toteutuvat itsestään. Ehkä joskus käy tuuri ja tuntuu, että jokin toive "tippuu taivaalta" suoraan syliin - mutta silloinkin siihen on osattava ja uskallettava tarttua. On myös osattava tunnistaa tilanteet, joissa unelmaan toteuttamiseen tarjoutuu mahdollisuus.

Olen kirjoittanut melko useasti siitä, miten kivaa unelmoiminen on ja miten on mahdollista tunnistaa uinuvat unelmansa. Ei kannata jäädä vain tuijottamaan sateenkaarta (vaikka sekin on ihanaa ja hyödyllistä), vaan kulkea määrätietoisesti etsimään aarretta ;) Usein unelman eteen on tehtävä töitä, todennäköisesti aika paljonkin. Kuka sen sanoikaan, että suurin osa on perspiraatiota (siis hikeä) ja paljon pienempi osa inspiraatiota?

Kun tiedät, mitkä ovat unelmiasi (olkoon ne suuria tai pieniä), mieti niitä askeleita, joita sinun on tehtävä unelman toteuttamiseksi. Jos haluat kirjoittaa kirjan, aloita kirjoittamaan jotakin tänään. Jos haaveilet alanvaihdosta, selvitä missä kyseistä alaa voi opiskella tai kysy asiasta joltakin alan ammattilaiselta. Jos haluat ensi vuonna matkalle, mieti kuinka paljon ja mistä asioista voisit säästää, jotta saat rahat kokoon

Olisi ihanaa, jos jakaisit kommenttiboksissa jonkun unelmasi (joko jo toteutuneen tai mielessä olevan) ja kertoisit, miten teit tai aiot tehdä sen konkreettisesti. Voimme oppia toisiltamme!

Nunu

Kommentit (8)

Heini
Liittynyt1.10.2017
9/8 | 

Unelmoin kesäsästä ja kirjan lukemista uuden asunnon parvekkeella <3

Nunu
Liittynyt4.11.2015
10/8 | 

Oih, ihanaa! Helposti toteutettavissa, ainakin tuo parveke ja kesä. Onko uusi asunto jo kiikarissa?

Heini
Liittynyt1.10.2017
11/8 | 

<3 on uusi asunto jo kiikarissa, itseasiassa muutto on kuukauden päästä!

Nunu
Liittynyt4.11.2015
12/8 | 

Jes, hienoo. Onnea uuteen kotiin aurinkoisia parvekehetkiä!

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
13/8 | 

Unelmani liittyvät kirjoittamiseen. Jos joskus tulevaisuudessa saisin työn bloggaajana tai pääsisin kirjoittamaan kirjan 🤗.

Nunu
Liittynyt4.11.2015
14/8 | 

Ootki jo päässyt hyvään vauhtiin, joten et oo jäänny unelmoinnin tasolle ❤

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
15/8 | 

Totta tuokin :). Olisi vain niin paljon helpompaa jos tietäisi toteutuuko unelma jonain päivänä :)?

Nunu
Liittynyt4.11.2015
16/8 | 

Varmaan aika moni luovuttaakin jo alkuunsa, kun asiat ei tapahdu hetki. Ehkä jotakin välitavoitteita kannattaa tehdä ja mennä esimerkiksi kirjoituskurssille tms. Ainakin sulla on intoa ja halua edistyä, niillä pääsee jo pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016