Olen pari kertaa tehnyt unelmakartan aiemmin (lue aiempi postaukseni halutessasi täältä). Tällä kertaa teimme omat unelmakartat tyttären kanssa ihan ex tempore, kun oli vähän tylsää. Ja miten hienot niistä tulikaan! Tytär rakastaa askartelua ja ymmärsi homman jujun nopeasti (eli sinäkin ymmärrät). Ideanahan on kerätä kasa lehtiä (esimerkiksi MeNaiset ovat kuin tehtyjä tähän) ja saksia lehdistä sinua miellyttävät kuvat ja puhuttelevat tekstit. Tässä pitää mennä intuitiolla. Älä siis ajattele liikaa!

Tyttären unelmakartta vuodelle 2019 koostui herkuista, koirasta (hoitokoira toivottavasti), kukkasista, Olafista (se lumiukko) ja kirjeestä, joka muistutti häntä joulupukin kirjeestä. Omaan karttaani kertyi kaunista sisustusta, upeat leveälahkeiset housut, kuvia rannasta ja etelä-Euroopan kaupungista, joogasta ja kauniita arjen yksityiskohtia.

Tällaisia tekstisitaatteja löysin omaan unelmakarttaani:

Kolme koossa (viittaus meidän pikku perheeseen)

A goal properly set is halfway reached

Ajattelen, että asiat pitää tehdä hyvällä omallatunnolla

Have a laugh

Sekoitussuhde (viittaus hyvän elämän rakennusaineisiin ja niiden sopivaan sekoitussuhteeseen)

Keskity hyvään

En ole koskaan miettinyt, ovatko valintani sopivia (tätä tavoittelen!)

Joka tilanteessa on vain uskottava itseensä

Somepilvestä maan pinnalle (ei koske blogia..)

Less things, more life

Hopeareunus (kaikkeen, kiitos!)

Kerran elämässä

Naisten ääniä - ja yhden miehen (taas viittaus meidän perheeseen)

 

Olen asetellut unelmakarttani kotona olevan työpisteen eteen, jotta muistaisin, mitä olen toivonut tältä vuodelta. Itsehän paljolti päätän monista näistä asioista. Mieskin vähän innostui unelmakartan tekemisestä, kun esittelimme tyttären kanssa omat tekeleemme. Olisittepa kuulleet, miten hienosti viisivuotias perusteli valintansa ja toiveensa. Jäämme siis odottamaan miehen/isän esitystä aiheesta.

Nunu

 

 

Kommentit (2)

Lalove
3/2 | 

Ihanaa! Rakastan myös, miten realistisia. En tietenkään sano, että mikään unelma olisi mahdoton. Olet myös lisännyt unelmiisi elämänkatsomuksen. Hienoa. There’s always a silver lining to everything! ❤️

Nunu
Liittynyt4.11.2015
4/2 | 

Joo, ehkäpä ei tänä vuonna kovin suuria unelmia tai siis, ihan semmoista tavallista hyvää elämää. Pieniä juttuja, arjen luksusta, mikä tulee pitkälti oman pään sisältä 💕

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram