Ihana bloggarikollega Heini haastoi meidät muutkin menaiset-bloggaajat jakamaan 13 faktaa itsestämme! Totta kai lähdin mukaan. Rakastin muuten pienenä ystäväkirjojen täyttelyä. Täytinkin omat ystäväkirjat sitten puolesta välistä itse, kun kaverit jo loppuivat. Tässä siis vastaukseni Heinin haasteeseen!

 

Nimeni

Olen Nunu. Tämä on tosin lapsuuden lempinimeni ja voin kertoa siihen liittyvän tarinan. Olen tavallaan itse keksinyt tämän lempinimeni itselleni päiväkodissa. Luulin, että "nunun" tarkoittaa "minun" ja ilmeisesti olin kokenut aika monet lelut omikseni ja hokenut kaikkeen "nunun" (tiesin siis ilmeisesti jo silloin, mitä halusin). Päiväkodin henkilökunta nimesi minut sitten Nunuksi ja olin myös itse ottanut tuon nimen omakseni. Sen jälkeen tuskin itsekään tiesin omaa nimeäni, niin tiukasti Nunu-nimi minuun tarttui.

 

Ikäni

Äiti sanoi, että täytän kuulemma kesällä 38 vuotta.

 

Mielenkiinnon kohteeni

Ah, minua kiinnostaa kaikki! Erityisesti minua kiinnostaa ihmiset ja se, millainen tarina heillä on taustallaan: miksi he ajattelevat ja käyttäytyvät siten, kun tekevät. Lisäksi minua kiinnostaa itseni kehittäminen ja oppiminen. Jos taas mietin jotakin konkreettisempaa, minua kiinnostaa matkustaminen, kielet, käsillä tekeminen, kirjoittaminen, muoti, hyvät keskustelut ja inspiroiva seura.

Paheeni

Ehkäpä tuo edellinen kohta on myös paheeni, sillä minun kiinnostukseni kaikkeen joskus vie liikaa aikaa läheisiltäni. On minulla muitakin paheita, kuten jotkut tositv-sarjat. Tällä hetkellä lepuutan päätäni näiden parissa: Bachelor, Temptation Island ja Kardashians.

 

Akilleen kantapääni

Akilleen kantapääni on, että harvoin teen niin kuin opetan. Eli vaikka olen muita kohtaan yleensä kannustava ja armollinen, en aina muista kohdella itseäni samoin. Minulla on myös säännöllisesti vaikeuksia tunnistaa jaksamiseni rajoja.

 

Lähellä sydäntäni

Oikeudenmukaisuus. Huomaan, että olen aika usein "heikomman" puolella.

Tällä hetkellä

Tällä hetkellä olen aika stressaantunut. Odotan kovasti kesää ja sitä, että työpaineet helpottavat.

 

Lempivaatteeni

Viime vuoden olen pukeutunut lähinnä Uhanan girl power -malliston teepaitoihin ja harmaisiin farkkuihini.

 

Lempiruokani

Kaikki muiden tekemä ruoka! Tykkään hyvästä ruoasta ja tämän vuoksi en teekään juuri itse ruokaa ;) Voisin syödä vaikka joka päivä ulkona, jos minulla vain olisi siihen varaa. Nyt maistuvat ainakin sushi, Lähi-Idän ruoat ja keveät salaatit.

 

 

Lempipaikkani

Lempipaikkani on rantatuoli jossakin lämpimän auringon alla. Tunnen lempeän tuulen aurinkorasvalta tuoksuvalla ihollani ja puheensorinaa. Käännän kylkeäni kirja seuranani. Otan päiväunet.

 

Ketä ihailen

Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat elää oman näköistä elämäänsä - kuitenkin niin, että ovat samanaikaisesti ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Yksittäisistä ihmisistä ihailen eniten isosiskoani. Hän on osoittanut sellaista vahvuutta ja toisaalta hyväksyntää elämän vaikeita kokemuksia kohtaan, että häntä ei voi kuin ihailla. Hän on myös harvinainen ihminen siinä suhteessa, että en ole oikein ikinä aistinut hänestä kateutta muita ihmisiä kohtaan. Vaikka olemme aika erilaisia, hän on aina puolellani.

 

Minne haluaisin matkustaa

Haluaisin matkustaa juuri nyt jonnekin eteläiseen Eurooppaan, jossa aurinko paistaa ja meri pauhaa (kuten näissä kuvissa). Onneksi tämä toive toteutuu jo kuukauden päästä!

 

Mitä tavoittelen

Tavoittelen todennäköisesti koko elämäni jonkinlaista mielenrauhaa ja tasapainoa. Tavoittelen myös tyytyväisyyttä, eli tunnetta, että tykkään elämästäni sellaisena kuin se juuri kulloisellakin hetkellä on, koska "täydelliseksi" se ei koskaan tule.

 

Nunu

 

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015
4/2 | 

Ihanaa, kun jätit kommentin ❤ Kyllä matkat ja aurinko vaan tekevät hyvää. Me suunnataan etelä-Ranskaan🌞

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram