Rakas Nunu,

lähetän sinulle tämän kirjeen tulevaisuudestasi. Täällä kirjoittaa siis pian 38 vuotta täyttävä Nunu. Tiedän, että mielestäsi sen ikäisellä ihmisellä ei voi olla elämää, mutta siinä olit kyllä todella väärässä. Elämää on ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämänkin ikäisenä voit pitkälti itse päättää, millaista elämää elät. 

Toivon, että voisit olla armollisempi itsellesi ja sitä kautta myös ympärilläsi oleville ihmisille. Sen voin luvata, että kasvaessasi tulet näkemään enemmän värejä ympärilläsi. Kaikki ei ole niin mustavalkoista kuin, mistä nyt haluat pitää kiinni. Vaatii rohkeutta ja viisautta nähdä asioita useasta eri näkökulmasta, sen aikaa tulee kyllä. 

Tulet löytämään paikkasi, heimosi ja tehtäväsi maailmassa, vaikka polku ei tule olemaan niin helppo, mitä ehkä nyt luulet. Muista nauttia matkasta, sillä jokaisella "harha-askeleellakin" on syynsä. Tulet muuttumaan ihmisenä todella paljon. Eniten sinua tulevat muuttamaan vaikeat kokemukset, joilta et valitettavasti tule välttymään. Tähän mennessä kokemasi takaiskut ovat tehneet sinusta kovemman ja ehdottomamman, mutta tulevaisuudessa käy päinvastoin. Tulet kuitenkin selviämään kaikesta, et kokonaan ehjänä, mutta säröillä. Nuo säröt tekevät sinusta sinut, joten niitä on turhaa peitellä.

Olet tulevaisuudessa niin rohkea, että et varmaan voisi sitä nyt uskoa. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä enemmän tulet omaksi itseksesi. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka hyväksyvät sinut sellaisenaan. Hyväksy sinäkin muut ja ennen kaikkea itsesi. Olet hyvä tyyppi!

 

Terveisin,

Aikuisempi Nunu

 

ps. Osoitan tämän kirjeen sinulle, mutta samalla myös tämän päivän nuorille (kuten Maaret Kallio tämän haasteen tarkoitti). 

pps. Luulen, että 20 vuoden päästä voisin lähettää samansisältöisen kirjeen nykyiselle itselleni.

Kommentit (4)

Vierailija
7/4 | 

Hyvä kirjoitus.On kiva seurata, mitä vanhemmaksi tulet, miten muutut.
Varmasti tulee asioita, minkä kautta on muututtava.Onnea muuttumiseen ja elämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram