Antibes 2018

Olen pohtinut jo jonkin aikaa, mitä tekisin tämän blogin kanssa. Kirjoittaako vai ei? Onko tälle aikaa vai ei? Kiinnostaako ketään vai ei. Huolimatta siitä, kiinnostaako tämä ketään muuta kuin itseäni, olen ajatellut jatkaa. Tämä tuo itselle iloa ja kanavan pohtia ääneen, kannustaa itseä ja muita.

Arki tuntuu tyhjältä, kun ei ole hetkeen ollut blogin tuomaa järjestystä ja jännitystä. On aina yhtä jännää, kun huomaa jonkun lukeneen tekstin ja jättäneen kommentin. Useissa postauksissa puhuttelen lukijaa, mutta oikeasti kai puhun itselleni. Haluan myös itse saada kannustusta ja voimaa, vaikka sitten omista sanoistani vain.

Vuosi 2018, mitä siitä kertoisin. Se oli kiireinen vuosi, taas kerran. Sen vuoksi kai blogikin jäi muun elämän jalkoihin. Ja ehkä juuri siksi, että en juurikaan kirjoittanut blogiin, en muista viime vuodesta juuri mitään. En halua niin kiireistä elämää, etten ehtisi ajatella kuin työasioita tai, että en vuoden vaihtuessa muista edellisestä vuodesta mitään.

Jotenkin uskon, että tämä vuosi olisi muutoksen vuosi. Mitä toivon tältä vuodelta? Siitä saat lukea ensi viikolla, kun esittelen unelmakarttani tuotokset.

Nunu

Kommentit (11)

Pasanen
12/11 | 

Täällä on ainakin yksi iso fanisi. Tietenkin jatkat kirjoittamista. Tykkään tosi paljon lukea sinun rehellisen oivaltavia kirjoituksia. Jatka samalla otteella.

Nahkis
19/11 | 

Pysy linjoilla Nunu :-)

Unelmia ja eteenpäin..

Sillä unelmat toteutuvat, jos niihin uskotaan. Aika usein niin käy  <3

Vierailija
21/11 | 

Jo oli aikakin että kirjoitit.Kyllä meitä lukijoita riittää. Yleensä kirjoitat mielenkiintoisesti asioista. Otat kantaa myös päivänpoltamiin aiheisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram