Kirjoitukset avainsanalla kesä

Loma on loppu, mutta onko kesäkin jo? Tai alkoiko se edes? On ihan pakko marmattaa tästä Suomen "kesästä". Itse olen kesän tyttö ja elän aurinkoenergiasta. Tarvitsisin aina niin kuuman kesän, että alkaisin elokuussa ikävöidä syksyä. Pari viime vuotta on ollut todellisia pettymyksiä kesäsäiden suhteen.

Lomakin tuntuu usein niin lyhyeltä. On paljon, mitä haluaisi tehdä: tehdä reissuja perheen kanssa, viettää parisuhdeaikaa, nähdä sukua ja kavereita ja olla välillä ihan yksikseenkin. Tätä kaikkea olen kyllä ehtinyt tehdä, mutta kaikkea en tietenkään niin paljoa kuin olisin halunnut (tai mitä muut olisivat ehkä halunneet). Siihen ei yksi loma yksinkertaisesti riitä, sori siitä! Onneksi kesää voi venyttää vielä elokuun iltoihin ja viikonloppuihin, joten peli ei ole vielä menetetty.

Olemme viettäneet kesän ihan Suomessa, pieniä reissuja ja yökyläilyjä sinne tänne tehden, mutta suurimmaksi osaksi kotona. Ensi kesälle pohdimme kyllä vakavissamme matkaa ulkomaille. En kertakaikkiaan kestä tätä jännitysnäytelmää nimeltään Suomen kesäsää. Haluan kesällä edes viikon varman auringonpaisteen.

Miten siellä on kesä mennyt? Droppaako sää oman kesätunnelmanne vai ei? Oispa mulla sama asenne kuin Vesalalla tässä biisissä!

 

Nunu

ps. Asukuvassa päällä kirpparilta ostettu kirsikkainen Sonya Rykielin teepaita, Tigerin farkut ja Huutonetistä ostetut Melissan kumikengät (ovat muuten oivat Suomen kesään, ks. lisää ko. merkistä aiemmasta postauksesta...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Fortheloveofla

Sää valitettavasti vaikuttaa mielialaan, tosin yksi päivä oli sateinen tällä viikolla ja jopa tykkäsin siitä ropinasta. Se johtui tod näk siitä, että sain vain maata sängyssä lastenhoidon sijaan. Matkustelun puute on kuin suolaa haavoihin, mutta uskon, että vielä uudelle passille tulee käyttöä jonkin verran -jos ei yhtä paljon kun vanhoille passeilleni. Mieluinen kesämuisto on vauvani hymyt ja nauru kauniissa säässä, sekä ihqu tyttöjen ilta ehkäpä elämäni parhaimmissa etkoissa.

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kyllä tyttöjen nauru on parasta kaiken ikää! Täytyy tehdä vielä postaus kesän parhaista hetkistä :) Mutta jatketaan me vielä kesää, joohan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt kun on vielä raparperiaika, haluan muistuttaa teitä parhaimmaista raparperipiiraasta, jota minä (tai lähipiirini) on maistanut. Ohje on napattu vuonna 2013, mistäs muualta kuin Me Naiset -lehdestä (ks. ohje täältä).

Halusin koristella piirakan palaset, joten tein niihin koristetikkuja. Niihin tarvitset vain hammastikkuja ja tarra-arkkeja, joita saa esimerkiksi Tigerista (toki paperi ja liimakin toimivat). Leikkaa tarra-arkeista halutut muodot ja laita hammastikku väliin. Näitä koristeita osaavat isommat lapset jo tehdä ja kun tulosta syntyy nopeasti niin työ on palkitsevaa. Siitä vaan tekemään omanlaisensa koristeet vaikkapa synttärikakkuun tai muffinseihin!

Yritetään nauttia kesästä, satoi tai paistoi!

Nunu

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram