Kirjoitukset avainsanalla päivän asu(ste)

Loma on loppu, mutta onko kesäkin jo? Tai alkoiko se edes? On ihan pakko marmattaa tästä Suomen "kesästä". Itse olen kesän tyttö ja elän aurinkoenergiasta. Tarvitsisin aina niin kuuman kesän, että alkaisin elokuussa ikävöidä syksyä. Pari viime vuotta on ollut todellisia pettymyksiä kesäsäiden suhteen.

Lomakin tuntuu usein niin lyhyeltä. On paljon, mitä haluaisi tehdä: tehdä reissuja perheen kanssa, viettää parisuhdeaikaa, nähdä sukua ja kavereita ja olla välillä ihan yksikseenkin. Tätä kaikkea olen kyllä ehtinyt tehdä, mutta kaikkea en tietenkään niin paljoa kuin olisin halunnut (tai mitä muut olisivat ehkä halunneet). Siihen ei yksi loma yksinkertaisesti riitä, sori siitä! Onneksi kesää voi venyttää vielä elokuun iltoihin ja viikonloppuihin, joten peli ei ole vielä menetetty.

Olemme viettäneet kesän ihan Suomessa, pieniä reissuja ja yökyläilyjä sinne tänne tehden, mutta suurimmaksi osaksi kotona. Ensi kesälle pohdimme kyllä vakavissamme matkaa ulkomaille. En kertakaikkiaan kestä tätä jännitysnäytelmää nimeltään Suomen kesäsää. Haluan kesällä edes viikon varman auringonpaisteen.

Miten siellä on kesä mennyt? Droppaako sää oman kesätunnelmanne vai ei? Oispa mulla sama asenne kuin Vesalalla tässä biisissä!

 

Nunu

ps. Asukuvassa päällä kirpparilta ostettu kirsikkainen Sonya Rykielin teepaita, Tigerin farkut ja Huutonetistä ostetut Melissan kumikengät (ovat muuten oivat Suomen kesään, ks. lisää ko. merkistä aiemmasta postauksesta...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Fortheloveofla

Sää valitettavasti vaikuttaa mielialaan, tosin yksi päivä oli sateinen tällä viikolla ja jopa tykkäsin siitä ropinasta. Se johtui tod näk siitä, että sain vain maata sängyssä lastenhoidon sijaan. Matkustelun puute on kuin suolaa haavoihin, mutta uskon, että vielä uudelle passille tulee käyttöä jonkin verran -jos ei yhtä paljon kun vanhoille passeilleni. Mieluinen kesämuisto on vauvani hymyt ja nauru kauniissa säässä, sekä ihqu tyttöjen ilta ehkäpä elämäni parhaimmissa etkoissa.

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kyllä tyttöjen nauru on parasta kaiken ikää! Täytyy tehdä vielä postaus kesän parhaista hetkistä :) Mutta jatketaan me vielä kesää, joohan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen miettinyt pitkään toteuttavani diy-projektina hapsukorvikset. Ne kun ovat nyt niin suosittuja ja näyttävät yksinkertaisilta tehdä.

Näihin korvikseen tarvitset:
- Renkulat, johon saat hapsut kiinnitettyä (Itse käytin prikkoja, jotka sain isältäni)
- Lankaa tai nauhaa (löysin tämän sopivan nauhalangan kirppikseltä)
- Korvakorukoukut (otin vanhoista korviksista)

Ohjeet:
- Mittaa 2 x haluttujen hapsujen mitan pituisi nauhoja, eli jos haluat, että hapsut ovat vaikka 8 cm pitkiä niin leikkaa nauhoista 16 cm pitkiä. Omia korviksia varten leikkasin viisi 16 cm pituista nauhaa.
-  Laita nauhat kaksinkerroin renkulan välistä (ks. kuva alla)
- Ota sitten nauhojen päät ja pujota ne nauhojen välistä (ks. toinen kuva alla).

- Kiristä nauhat renkaan ympärille tiukasti. Leikkaa hapsut tasaiseksi ja kiinnitä korvakorukoukku.

 

Nunu

ps. Aiemmat tekemäni korvakorut voit tsekata täältä ja täältä.

Kommentit (0)

Tupsupipot ovat muotia niin lapsilla ja aikuisilla. Seuraavat pipot on kaikki sekä suunniteltu että tehty Suomessa!

Pääkuvan pipo ja lila pipo ovat Papu-merkin. 

Beige pipo on Nosh-merkkinen ja tehty yhteistyössä perinteikkään Kivat-merkin kanssa. 

Kissapipo on IvanaHelsingin. 

Nunu 

 

Kommentit (2)

Syyskuu on ollut ilmoiltaan kauniimpi kuin naismuistiin. Näin syyskuun viimeisenä päivänä ajattelin listata syyskuun parhaita asioita: hetkiä ja tunnelmia.

♦ Upeat metsän värit ovat insipiroineet pukeutumaan ilolla (ks. täältä)

♦ Aurinkoiset syksypäivät, jotka ovat kompensoineet tunnetta siitä, että kesä jäi jotenkin kesken

♦ Uusi työpaikka ja työkaverit. On hienoa kuulua johonkin yhteisöön!

♦ Vaikka tavaroiden ja vaatteiden karsimisprojekti ei ole mennyt ihan Konmarin oppien mukaan (ks. täältä), se on tuonut lisää tilaa hengittää kotona ja tunnistaa olennaiset asiat

♦ Olen kai vihdoin löytänyt itselleni sopivan liikuntajin (hotjooga) ja kokenut jopa liikunnan riemua, jota en vielä pari vuotta sitten uskonut olevan olemassakaan

♦ Ystäväporukkamme whatsapp-ryhmä, jossa jaetaan sekä hölynpölyt että ne tärkeimmät asiat, ja tietenkin katsotaan "yhdessä" Ensitreffit alttarilla

♦ Naapurin naiset, jotka tekevät asuinpaikasta aivan uudella tavalla viihtyisän. Eläköön hiekkalaatikkotreffit!

♦  Uusi Fjällrävenin reppu/laukku/kassi, joka loistaa syysomenien väreissä

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram