Kirjoitukset avainsanalla kevät ja kukkaset

Ajattelin pistää kevään pakettiin samaan tapaan kuin MeNaiset-paperilehdessä julkkikset laittavat viikon pakettiin. Samoilla kysymyksillä siis mennään!

Kevään kohokohta? Hmm-mm.. Mitäköhän tähän nyt keksisi. Olen varmaan kokenut kohokohtani uudessa työssäni, jossa olen joutunut samalla hyppäämään ulos mukavuusalueeltani, mutta huomannut, että siellähän onkin aika kivaa!

Mikä potutti? Pakkohan se on myöntää, että tämän kevään sää on ollut varsinainen pettymys. Lisäksi kiire ja stressi on potuttanut. Se on toki osittain ainakin ihan oma vika.

Mikä riemastutti? Tunsin riemua, kun diy-hapsukorvikseni pääsivät MeNaiset-lehteen (tee sinäkin omasi, katso ohjeet täältä).

Mikä liikutti? Ainakin kaveriporukan kaksi uutta vauvelia ovat liikuttaneet. Syntymän ihme on todellinen ihme! Myös oman tyttären viisaat sanat liikuttavat aina (ks. esim tämä postaus).

Mikä ei mennyt niin kuin Strömsössä? Monet asiat on menneet anti-strömsöläisittäin tänä keväänä.Viimeisimpänä ehkäpä "rentouttavan" loman kruunannut oksennustauti. Tulipa kerrankin pestyä ne peitot ja tyynyt, jotka jäävät aina pesemättä.

Miten rentouduit? Hyvä kysymys... Kuvaavaa on, että en osaa vastata tähän. Olenko muistanut ollenkaan rentoutua? Olen tainnut rentoutua eniten huonojen tv-sarjojen ja kaveriporukan whatsapp-ringin juttujen parissa.

 

Nunu

ps. Kuva "timanteista" on mieheni ottama

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Niinpä! Viime toukokuuhan oli mahtavan lämmin. Toivotaan, että kesäkuussa tulee helteet ja loppuu sitten joskus syksyllä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Edellisvuotiset postaukseni aiheesta voit lukea täältä ja täältä. Tällä kertaa vinkkaan kolme herkkulahjaa.

Enkelin eväspussi -merkillä on useita aiheeseen sopivia herkkulahjoja. Näissä mansikkalakuissa on teksti "mansikan makuisia päiviä". Merkkiä myydään useissa tavarataloissa, kaupoissa ja lahjapuodeissa. Valitettavasti merkin nettisivuilla ei ole kuvia tuotteista tai tietoa jälleenmyyjistä. Olen kuitenkin nähnyt nyt keväällä suklaa- ja karkkiherkkuja, jotka ovat suoraan opettajille suunnattuja. 

Lakrids-merkin tuotteet ovat niin kauniita ja maukkaita. Esimerkiksi kaunis Summer 2017 -uutuus on oiva lahjaidea ja Love-tuote on varteenotettava vaihtoehto rakkaalle opettajalle.

 

Kindley's-merkillä on useita ihania diy-keksisekoituksia, jotka kauniin lahjanarun siivittämänä ova ihania lahjaideoita. En millään löytänyt ko. merkin tuotteita netistä. K-market Ukko-Pekka mainosti fb-sivuillaan tuotteita, joten kuva on sieltä lainattu (ja oikeutetusti he tulevat tässä samalla mainostetuiksi). Näitä tuotteita myydään useissa päivittäistavarakaupoissa ja ainakin Stockmannilla. Tietysti jos olet todella reipas, voit koota ainekset myös itse kauniiseen lasipurkkiin ja liittää ohjeen kylkeen. Jos vielä reippaammaksi yllyt, voit jopa tehdä keksitkin itse ja pakata ne kauniisti.

 

Nunu

ps. Mikäli haluat muistaa opettajia tai hoitajia isommin, näihin lahjoihin voi toki lisätä oman maun mukaan muita lahjuksia. Esimerkiksi mansikkalakut sopisivat mansikka-aiheiseen pakettiin mansikka-amppelin ja Fresita-kuohuviinin seuraksi.

 

Kommentit (0)

Olen jo hetken aikaa kiinnittänyt huomiota uuteen suomalaiseen vaatemerkkiin, joka kantaa suunnittelijansa nimeä: Marita Huurinainen. Tuo ihana värikäs liehuva mekko olisi täydellinen vappujuhliin (jos siis olisi vappuun ja mekkoon sopiva ilmasto). Tuon mekon kanssa ei olisi vaarana, että hukkuisi tapettiin. Vai oletteko nähneet tuon näköistä tapettia jossakin?

Ainakin oma pukeutumiseni on iän myötä muuttunut tylsemmäksi, vaikka ei se onneksi ihan tylsää ole vieläkään (ainakaan joka päivä). Tänä päivänä kuitenkin pohtisin aiempaa tarkemmin "kehtaisinko" laittaa noin "näkyvän" mekon päälleni. Tuollainen mekko vaatii kantajaltaan aikamoista pokkaa (ja toki rahaakin, en sitä sano) ja valmiutta tulla huomatuksi. Jos näkisin jossain juhlissa jonkun pukeutuneena tuohon mekkoon, menisin ainakin itse heti juttusille mekkoa kehumaan - tai sitten vaan ihailisin kaukaa tyypin rohkeutta.

Minua kiinnostaisi tietää, että mietittekö pukeutumista siitä näkökulmasta, kuinka "näkyviä" haluatte olla. Downgreidaatteko omaa pukeutumistanne jossain (mielen)tila(ntei)ssa ja jos, niin millaisissa?

 

Nunu

ps. Mekkoon voi tutustua lisää ainakin täällä.

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Eikös! Ois kiva kuulla sun kommentit tosta downgreidaamisesta. Laitatko päälle just sitä, mistä tykkäät vai mietitkö esimerkiksi sitä, että joskus ei halua herättää huomiota pukeutumisella?

♦ Kiitos lenkkarimuodista! Superkevyitä Nike Free -lenkkareita ei voi syyttää, jos jalka ei nouse.

♦ Huh millaista matskua tulisi omasta elämästä Iholla-sarjaan. Note to myself: älä ikinä osallistu!

♦ Mitä pitäisi tapahtua, että haluaisin mennä Lapsimessuille? Ja minulla siis on lapsi. Rupesin miettimään, että millaiset olisivat aikuismessut, mutta sitten muistin, että sellaiset taitaakin olla. Hahah.

♦ Jaksaisinkohan tänä vuonna laittaa pihan sellaiseen kuntoon, että siellä olisi myös ilo (silmälle) istuskella?

♦ Miksi joillekin ihmisille on helpompi sanoa suoraan asiat, jotka mättävät ja toisille ei? Vastaus on ehkä ilmiselvä: ensimmäisten kanssa asiat menevät sanomisen jälkeen vielä enemmän solmuun, kun taas jälkimmäisten kanssa asiat selkenevät.

♦ Minkäköhänlaiset sukupuoliroolit tyttäremme omaksuu? Lapsi sanoi tällä viikolla, että äiti osaa tehdä ruoaksi teetä, kahvia ja päärynää.

♦ Miksi Hullut Päivät ei nää kiinnosta niin kuin joskus 10 vuotta sitten? Hulluudesta se ei voi jäädä kiinni...

♦ Kuinkakohan monta "munarikasta pääsiäistä" -toivotusta lävähtää silmille tai kajahtaa ilmoille tänä vuonna?

♦ Miten ruuhkavuosista voi selvitä hengissä?

 

Mitäs te ootte ajatelleet? Onko mitään samoja juttuja?

Nunu

 

 

Kommentit (2)

e from the next door

Munarikasta pääsiäistä Nunu 😄 lähdetkö kanssani lapsimessuille? 😉

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram