Kirjoitukset avainsanalla testi

Kun halajat karuselliin, minkä vimpaimen kyytiin kipuat?

a. Kaikkein isoimpaan ja komeimpaan tietenkin. En kaihda kyynärpäätaktiikkaa enkä laske jonotuskertoja sinne pyrkiessäni.

b. Haluan sellaiseen pyörivään kopperoon, johon voin ottaa kaverini seuraksi.

c. Perusheppa tai mikä tahansa muu vapaana oleva kulkuväline käy minulle. 

Vedenpitävä vastausgeneraattori analysoi sinut näin:

a. --> Bingo, olet suuruudenhullu! Tykkäät kurotella korkealle, ihan jopa kirahviin saakka. Mieti, riittäisikö joskus vähempikin.

b. --> Mielestäsi mikään ei tunnu miltään, ellet voi jakaa sitä toisen ihmisen kanssa. Mitä jos joskus kiipeäisit yksin norsun selkään?

c --> Osaat nauttia kyydistä, oli kulkuvälineesi mikä vain. Olet joustava ja joviaali heppu, mutta joskus olisi hyvä pohtia itselle tarkempia tavoitteita elämään. Voit aloittaa karusellista!

 

Mitä tästä testistä voimme päätellä? Ainakin sen, että sen tekijällä ei ole kaikki kulkupelit tallella karusellissaan...

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun sinulla on fifty/sixty mahdollisuudet ehtiä bussiin, joka kaartaa jo pysäkille, kun sinä vielä olet juoksumatkan päässä, yritätkö ehtiä?

Vastausvaihtoehdot:

A. Totta kai, ihanaa jännitystä elämään! 

B. Äh, menen mieluummin seuraavalla (olettaen, että asut alueella, jossa niitä kulkee useammin kuin kerran parissa tunnissa).

C. Riippuu tilanteesta. Jos fifty/sixty on minun puolellani, yritän. Jos toisinpäin, en jaksa.

Jos vastasit:

A. --> Olet riskinottaja. Haastat itseäsi arjen kimuranteissa valintatilanteissa, kuten tässä testin esimerkissä. Mielestäsi "yrittänyttä ei laiteta". Epäonnistuminenkin on parempi vaihtoehto kuin se, että ei yritä. Jos myöhästyt joka tapauksessa bussista, saitpahan ainakin lentävän lähdön aamuusi. Ensi kerralla opit väistämään hidastelevaa edessäkävelijää. 

B. --> Sinä se tykkäät pelata varman päälle etkä pidä hoppuilusta. Huomaat, että pysäkillä seisoo hänkin, joka äsken pyyhälsi kadulla ohi bussiin kiiruhtaen. Olet helpottunut, että teit oikean valinnan, koska tuokaan ei kerran ehtinyt bussiin urheilullisesta habituksestaan huolimatta. Löydät mukavia keinoja viettää luppoaikaa pysäkillä; voit ihmetellä bussipysäkin alati täyttyvää roskakoria, pohtia päivän ostoslistaa tai näpytellä muutamat tekstiviestit. 

C. --> Pystyt tekemään nopeita tilanneanalyysejä ja teet päätökset sen mukaisesti. No ehditkö?

Jos et löytänyt vastausvaihtoehtoa -- > Käytät todennäköisesti junaa tai autoa tai apostolia.

Nunu

ps. Tuon luttanan koirakuvan olen saanut ystävältä!

Kommentit (0)

Vastausvaihtoehdot:

a. Soitan mieluummin.

b. Laitan viestin.

c. Riippuu tilanteesta.

Jos vastasit...

a. --> Olet sosiaalinen soittelija. Tykkäät selvittää asiat samantein, tykkäät rupatella, yllättää ja tulla yllätetyksi. 

b. --> Olet introvertti viestittelijä. Ilmaiset itseäsi paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla. Välttelet varsinkin virallisille tahoille soittelemista, niitä varten joudutkin kirjoittamaan itsellesi vuorosanat valmiiksi. Haluat kontrolloida omaa aikaasi ja tilaasi. Kiität teknologiaa siitä, että lankapuhelimet ovat historiaa, sillä ne olivat arvaamattomia kapistuksia. Jos niitä olisi, ottaisit johdon seinästä ja lähestyisit ihmisiä mieluiten kirjeitse.

c. --> Olet sekakäyttäjä, onnea! Joustat ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. 

Nunu

ps. Etkö löytänyt sopivaa vastausvaihtoehtoa? --> Sinua on vaikea miellyttää.

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram