Kirjoitukset avainsanalla arvonta

Instagramin puolella on tänään Naistenpäivän jälkeinen arvonta. Päätin järjestää samanlaisen myös täällä blogin puolella, koska kaikki eivät ole Instassa. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen alle. Kommentoi, mitkä Nunun korvikset haluaisit voittaa. Korviksia näet Instassa @nununmaailma ja Nunun fb-sivuilla täällä.

Osallistumisaika päättyy tänään 9.3.2018 klo 23:59.

Korvisten lähetys vain Suomen sisällä 🌠

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Aropapu

Kaikki sun korvikset on niin sööttejä, moniväriset kiiltävät herttaketjut olisivat just nyt ehkä ne kaikkein herkullisimmat 💙💗💜❣

Heini
Liittynyt1.10.2017

Ihania korviksia! Jos olisi reijät, niin ehdottamasti laittaisin korvaani Nununmaailman korvikset👌🏼☺️

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päätimme ilahduttaa Minnean muruja -blogin Minnean kanssa jotakuta onnekasta tekemilläni korviksilla. Pääset osallistumaan arvontaan Minnean blogissa ja/tai Instagramissa @minneanmuruja

Instassa pääset osallistumaan seuraamalla sekä @minneanmuruja että @nununmaailma sekä tägäämällä arvonnasta mahdollisesti kiinnostuneen kaverin arvontakuvaan.

Muutamia korvismalleja näet tässä postauksessa, mutta koko korvisvalikoimaan voit tutustua Nunun Facebook-sivulla täällä. Kaikki korvikset on tehty suomalaisesta poronnahasta, joka on myös käsitelty ja värjätty Suomessa. Poronnahka on myös eettinen valinta, sillä poro saa kasvaa vapaana luonnossa ja se syö ravintonsa sieltä. Nahka on materiaalina ihanan kevyt, joten isommatkaan korvikset eivät paina juuri mitään.

Onnea arvontaan!

Nunu

Kommentit (1)

Sanoista tekoihin: on korvakoruarvonnan aika! Näitä "Hertta" sydänkorviksia on jo monissa väreissä: vaaleanpunainen, turkoosi, kulta, hopea, matta musta ja mokkanahkainen harmaan ruskea. Materiaali on siis poronnahkaa ja tapit ovat ruostumatonta terästä. Nää on aika ihanat, vaikka itse sanonkin. Sopivan persoonalliset, mutta samalla klassiset!

Arvon yhdet parin täällä blogin puolella ja toisen parin Instagramissa. Voit osallistua halutessasi molempiin arvontoihin. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin, jossa kerrot minkä väriset korvikset ovat suosikkisi. Arvonta-aika loppuu torstaina 24.8 klo 18:00. Siihen mennessä jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan. Muista jättää sähköpostiosoite sille osoitettuun paikkaan, jotta saan sinuun yhteyden, jos onnetar suosii.

 

Onnea arvontaan!

Nunu

Kommentit (6)

Pirjo

Ihania kaikki <3 Mutta otetaan nyt yksi lempiväreistäni eli vaaleanpunainen.

Hiisukas

Juuri tänä aamuna mietin, että pitäisi olla mustat korvikset yhden kaulakorun kanssa.

Kun niitä ei ole, olen ollut sitten tänään ilman korviksia.

Nuo mustat olisivat siis mitä ihanimmat :)!

Nyt on arvonnan vuoro, sillä Nunu on liittynyt Instagramiin ja sitä sietää juhlia. Löydät Nunun Instasta @nununmaailma nimimerkillä. Pääset osallistumaan arvontaan jättämällä INSTAAN kommentin, haluaisitko Alimapuren silmänpohjustusvoiteen (lue lisää tuotteesta täältä) vai Couleur Caramelin turkoosin eyelinerin (lue lisää tuotteesta täältä). Arvonta päättyy pe 18.8.2017 klo 18:00

Molemmat tuotteet olen saanut ITSE itselleni tilaamastani Jolieboxista. Vaikka Jolieshop ei osallistu arvontaan millään lailla, suosittelen silti Jolieboxia. Saat nauttia joulusta kerran kuussa ja pääset tutustumaan ekokosmetiikan uutuuksiin!

Klikkaa tästä päästäksesi Nunun Instatilille, osallistu arvontaan ja ala stalkkaamaan Nunun maailmaa!

 

Nunu
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram