Kuva: Fietzfotos/Pixabay

Haluan ajatella, että juuri mikään ei ole liian myöhäistä. Joskus on vaan niin hankala tietää, mitä oikeasti haluaa, mistä on kiinnostunut ja mitä taas on tehnyt siksi, että niin kuuluu tehdä. Joitakin asioita tulee tehdyksi, kun täyttää muiden odotuksia.

Olen itse ollut onnekas, koska minua on perheessä ehkä vähän vahingossakin kannustettu itselleni ominaiseen suuntaan. Minua on kannustettu opiskelemaan, ja olen toden totta tehnyt niin. Olen aina tykännyt opiskelusta ja oppimisesta. Tiedonjanoni ja uteliaisuuteni on tehnyt opiskelut minulle melko helpoksi ja hauskaksi. Pitkälle opiskelu ei tosin ole tuonut minulle turvattua tai loistokasta toimeentuloa, mitä vanhempani varmaankin toivoivat. Opiskelu on kuitenkin tuonut minulle tyydytystä tiedonjanoon ja ympärilleni ihmisiä, joiden kanssa voin jakaa tämän kaiken.

Lue aiemmasta postauksestani vinkkini siihen, miten voit tunnistaa asioita, jotka sinua aidosti kiinnostavat. Suosittelen tekemään niitä lisää!

Nunu

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Aika harvoin sitä koulutuksen jälkeen pääsee huippupalkoille.Se aika koittaa vielä.Kuitenkin opiskelusta nauttivan päämäärätietoisen kannattaa opiskella. Se kaikki tieto on todella arvokasta , arvokkaampaa kuin se kuukausipalkka.

Nunu
Liittynyt4.11.2015
4/2 | 

Näin se voi olla, eikä raha ole aina tärkeintä. Kunhan tulee toimeen ja tykkää siitä, mitä tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram