Täytin juuri vuosia, ja synttäreiden aikaan on hyvä aina pohtia vähän elämäänsä. Jos mietin elämääni 10 vuotta taaksepäin, voin vain olla tyytyväinen nykyseen itseeni ja elämääni. Minusta on tullut rohkeampi ja jotenkin tuntuu, että minusta on tullut enemmän minä. En välitä enää niin paljon siitä, mitä muut ajattelevat ja uskallan tehdä oman näköisiä ratkaisuja. Ei tämä tietenkään tarkoita, että elämä olisi aina auvoisaa, mutta varsinkin tällaista osaelämäkatsausta tehdessä sitä huomaa, että elämässä on paljon hyvää.

Olen miettinyt viime vuosina paljon vanhenemista - en niinkään ryppyjen muodossa (no okei, olen miettinyt niitäkin), mutta ennen kaikkea elämän rajallisuuden muodossa. Mitä kaikkea haluan vielä tehdä ja mihin käyttää energiani? Olen päätynyt siihen, että haluan tehdä hyvää ja käyttää energian hyvään. Tehdä itselleni hyvää, läheisilleni hyvää ja tuntemattomille hyvää.

Vaikka ihminen muuttuu koko elämänsä ajan, jotakin myös säilyy matkassa mukana. Koen, että itselläni nuo asiat ovat olleet innokkuus oppia ja kokeilla uutta sekä huumorintaju. Ei tämä elämä ole niin vakavaa! Tai oikeastaan on se, ja juuri sen takia tarvitaan pilkettä silmäkulmaan. Eihän tästä muuten hengissä selviä! Eikä muuten selviä sittenkään. Naururypyt on sitä paitsi paljon siistimmät kuin ne tavalliset.

Nunu

 

Ps. Nämä kuvat ovat keväiseltä Antibesin reissulta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram