Muistatteko miten ihanaa oli täyttää lapsena ystäväkirjoja? Minä tykkäsin siitä niin, että täytin noin puolesta välistä kirjaa loput sivut itse. Löysin pari vanhaa ystäväkirjaani ja 5. luokalla ajattelin maailmasta näin:

Hauskinta koulussa on?

Liikunta, käsityö, kuvis. Toim. huom. Mihin on hävinnyt liikunnan hauskuus?

Isona haluaisin olla?

Eläinlääkäri, elokuvatähti, opettaja, voimistelija. Toim. Huom. Oh-hoh, en ole näköjään ollut turhan vaatimaton näissä haaveammateissa.. Luovuin eläinlääkärihaaveesta siinä vaiheessa, kun äitini kertoi, miten esimerkiksi hevosia todellisuudessa tutkitaan. Arvaatte varmaan. Muut haaveet elävät edelleen.. vitsivitsi.

Inhoan?

Sotaa, käärmeitä, tupakkaa ja ilkeitä ihmisiä. Toim. huom. Jes, bingo!  Ei siinä mitään, kliseissä piilee totuus. Varsinkin ekaa ja viimeistä kohtaa inhoan edelleen.

Minua kiinnostaa?

Päästä ulkomaille (joka paikkaan). Toim. huom. Olen jo silloin hallinnut sulkeet tekstin tehostuksena.

Harras toiveeni? 

Haluaisin käydä Havajilla, Ranskassa, Englannissa, Aasiassa, Grönlannissa, Amerikassa ja Afrikassa + Australiassa. Toim. huom. Vau mikä lista! Paljon on vielä näkemättä maailmaa.

Summa summarum. Tunnistan itseni mielenkiinnon kohteista, mutta mihin on hävinnyt usko itseen? Voi aikuisuus, mitä sinä teet meille? Nyt alan etsiä uudelleen liikunnan iloa, kyllä minusta vielä voi tulla (oman elämäni) voimistelija! 

 

Terkuin,
Nunu

 

PS. Kuten vinkkasin ekassa blogikirjoituksessani ihmisen mielenkiinnon kohteet eivät juurikaan muutu lapsuudesta. Ehkä vanhasta ystäväkirjastasi löytyy vihjeitä uusiin/vanhoihin harrastuksiin tai haaveisiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Kara

Hyvä oman elämäsi voimistelija!  Viehättäviä ajatuksia -ja uusia ehtii tulla koko ajan..mutta ULKOMAILLE menevän mieli. Kiva blogi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram