Tänään meidän perheessä alkoi arki töineen ja päiväkoteineen. Loma loppui, mutta jäikö kesä?

Suomen kesä on kyllä uskomattoman lyhyt. Jos siihen meinaa ehtiä mukaan, se on aloitettava hyvissä ajoin toukokuussa ja sitä on pitkitettävä elokuun iltoihin. Ja siltikin se tuntuu loppuvan ennen aikojaan, ainakin omasta mielestäni.

Vielähän on ihan virallisestikin kesä, vastahan tänään alkoi elokuu. Silti ainakin oma mieli alkaa jo orientoitua syksyyn ja uusiiin alkuihin. Haluan pitää toisen jalan edelleen kesämoodissa. Se tarkoittaa, että haluan vielä pukea kesämekon ylleni, ujuttaa varpaani rantahiekkaan ja nurmikkoon, tavata kavereitani muualla kuin kauppakeskuksissa, juoda kahvini terassin lämmössä ja tehdä tyttärenikanssa hiekkakakkuja iltaan asti.

Jäähyväiset kesälle lähestyvät, mutta niiden aika ei ole ihan vielä. 

Nunu

Kommentit (2)

Fortheloveofla

Voi kun olisin vielä lomalla. Elokuun olisi voinut olla vielä lomalla. Pidän kiinni kesästä vaatetuksen suhteen. Tarraudun siihen--- ja viikonloppuisin on kesäinen miniloma.

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Vaatteet onkin hyvä tarrautumiskohde, kesävaatteita kun ei Suomessa saa liikaa ulkoiluttaa. Ja sitten on vielä illat ja viikonloput, niille pitää keksiä jotakin mukavaa kesäistä ohjelmaa.

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram