Huhhuijakkaa, yritän olla valittamatta näin alkuvuodesta, mutta vaikeaa se on. Väsymys valtaa alaa jo nyt, vaikka sitä odottaa ja toivoo, että vuoden alussa olisi virtaa täynnä. Missä vika? Mitä sitä tulikaan luvattua vuoden vaihteessa?

Poimin tuosta aiemman postaukseni lupauksista itselleni tähän hätään tärkeän neuvon: olla kiltti itselleni ja olla armollinen, jos lupauksia ei tule pidettyä. Tässähän se suurin kompastuskivi itselläni on! On oltava armollinen itselle ja huonoille päiville. Kun kauan odotettu joululoma sisälsi vielä sairastelua, sen palauttava voima ei ollut kummoinen. Sairastelun myötä jäivät pois monet iloa tuottavat asiat, joita lupailin edellisessä postauksessa.

Välillä olen miettinyt pidänkö nykyisestä arjesta ollenkaan. Aika huolestuttavaa kyllä, koska tiedän kyllä, että arkeahan se elämä pääosin on. Lapsiperhearki on vain rutiineissaan välillä aika puuduttavaa. Tai siis oikeammin kyse on varmaan näistä kaikista elämän vastuista, jotka painavat päälle samaan aikaan. Näitä vuosia ei turhaan kutsuta ruuhkavuosiksi.

Silti, yritän muistaa olla onnellinen siitä, että minä saan elää ruuhkavuosia. Minulla on mieluinen ja haastava työ, minulla on ihana perhe, paljon ystäviä ja myös aikaa omille harrastuksille. Jospa se tästä, päivä kerrallaan. Pieniä arjen iloa pyydystäen ja huomaten.

Miten teidän arki on alkanut?

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Salme

Valoa kohti ollaan menossa!! Sun uuden vuoden lupaus listassa on niin paljon ihania asioita, että ne auttaa arjessa eteenpäin vielä monta kertaa.
Ihanaa Uutta Vuotta teille!

Fortheloveofla

Eilinen päivä oli melankolinen, ahdistusvireinen ja rankka. Nostetta en saanut mistään muusta , kuin kolmesta lasista rosé viiniä. En halua rankaista itseä siitä ratkaisusta. Se nimittäin toimi eilen. Tiesin kuitenkin, että minulla on aurinkoa ikävä arjen keskellä ja ehkäpä huominen päivä olisi parempi. Näin kävi ja tänään muistan kuinka hyvin asiat minulla on. Jaksoin myös muistaa sen, että jossain päin kolkkaa jollakin on oikeasti niin huonot lähtökohdat ettei alavireinen ajattelu toimi selviytymisessä. Perhe, terveys ja ystävät-aikamoinen säkä saada nämä asiat.Aurinko paistaa vielä ja melankoliat muuttuvat jossain vaiheessa iloksi. Elämässä perusjutut kunnossa.

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Ei saa soimata itseään, mutta hakeutua itselle oikeisiin ratkaisuihin hiljalleen. Se on helpompaa silloin, kun on voimavaroja tehdä oikeita ratkaisuja. Onneksi aina tulee uusi päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram