Nyt se myrkyn lyppäsi! Ei vaan, ei lypännyt myrkkyä vaan lyppäsi monitoimilaukun. Fjällräven nimittäin.

Joudun uudessa työssäni matkustamaan paikkakunnalta toiselle suhteellisen usein. Yhden reissun ylitäydellä olkalaukulla heitettyäni ymmärsin, että mikäli suosin suorahkoa selkää kieron ja kipeytyneen sijaan, on minun hankittava reppu.

Vienon toiveen siivittämänä sain synttärilahjaksi kuvissa esiintyvän Fjällrävenin kassin nimeltään Totepack no. 1. Tätä kassia voi kantaa sekä kädessä että olalla, minkä lisäksi toista olkahihnaa vetämällä kassista saa repun. Voisi kuvitella, että tällainen monitoimilaukku ei kuitenkaan toimi kaikilla tarkoitetuilla tavoilla yhtä hyvin, mutta mitä vielä: se toimii täydellisesti!

Laukku on juuri passelin kokoinen. Se on riittävän iso, mutta ei isottele. Kevyempänä sitä kantaa mielellään kädessä tai olalla, mutta painavampana se on helppo heittää selkään. Ja se asettuu selkään juuri täydellisesti. Laukkuun mahtuu läppäri, A4-kokoinen kansio, parit kirjat, lompakko ja muut tärkeät pienemmät jutut. Tällä voi hyvin heittää pienen yönylireissunkin. Vetoketjulliset taskut ovat sekä laukun sisällä että ulkopuolella, jotta ei menisi puurot ja vellit sekaisin laukussa.

Väreissä löytyy klassikkoja ja syksyn mausteisia värejä. Omani ostin/ostatin Partioaitasta, jossa värivalikoina ei ollut yhtä laaja kuin Fjällrävenin nettisivuilla, mutta olen erittäin tyytyväinen tähän viininpunaiseen väriin (virallisesti Plum).

Kyä ny kelpaa!

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Petra

Hei! Toivottavasti huomaat tämän vielä. Olen miettinyt laukun hankkimista mutta en ole varma mahtuuko oma läppärini. Minkä kokoinen oma koneesi on?

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Helou Petra! Oma kannettavani on oikeastaan aika jättiläinen eli näytön tuumakoko on 15,6". Ulkomitta kulmasta kulmaan on sentteinä n. 45 cm. Sitä pienemmät mahtuvat siis hyvin ketterästi, mutta tämänkin kokoinen mahtuu. 

E from the next door

Etsin Googlen kuvahaulla kivaa reppua ja ajauduin tänne! Tollanen tarttee kyllä hommata!! 💜

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram