Luitko aluksi vaahtobileitä? Luit väärin. Luulitko, että vaihtobileissä vaihdetaan puolisoita? Luulit väärin.

Kavereiden kanssa meillä on sama ongelma: vaatteita pursuilee siellä täällä, mutta silti ei ole mitään kivaa päälle pantavaa. Ratkaisu voi löytyä vaatteiden vaihtobileistä, jossa katsastetaan kaverin vaatetuksen ylitarjonta. Seuraavassa yhteenveto meidän illasta.

Monta vaihtajaa? Kuusi naista (+kuusi alle 3-vuotiasta). Sulkeissa olevat vaihtoivat vain kuolaa keskenään.

Mitä tarjolla? Vaikka ja mitä: oikeastaan en keksi mitä ei olisi ollut tarjolla. Oli mekkoja, takkeja, kenkiä, bikineitä, housuja jos jonkinmoista. Yksi vaihtaja tuli joulupukkina paikalle jätesäkki selässä, mutta ilmoitti ykskantaan, että ei aio ottaa yhtäkään uutta vaatetta. Lisäksi tarjolla oli kuoharia & pientä naposteltavaa. Vatsat tyhjillään on ikävä sovitella vyötäröltä istuvia vaatteita. Pikkasen pitää olla haastetta ;)

Useimmin esitetty kysymys: Mikset sä pidä tätä itse?

Yleinen fiilis? Oli kyllä semmonen markkinameininki, että parhaimmatkin helppoheikit jäisivät näiden naisten jalkoihin. Etten sanoisi, että nämä naiset syövät helppoheikkejä aamiaiseksi. Ilmiselvästi porukka oli halukas pääsemään eroon omista vaatteistaan, joten niitä kehuttiin estoitta ja heiteltiin sopivien ehdokkaiden naamoille. "Mä vien tän muuten Uffiin", oli viimeinen uhkakeino saada joku sovittamaan omaa vaatetta.

Tuliko tappeluita? Selvisimme tappeluitta. Sen sijaan kehuimme kilpaa vaatteita toistemme päällä. Yritimme pitää huolta siitä, että kaikki saisivat jotakin. Monesta vaatteesta tuli myös selvä mielleyhtymä, että tämä kuuluu neiti X:lle. Tietysti koot vaikuttivat osaltaan siihen, että jotkut keräsivät suuremman saaliin kuin toiset.

Ollaanko sujut? Noh, kieltämättä ainakin itsellä on tunne, että jäin reilusti saamapuolelle. Näitä "velkoja" maksellaan sitten heinäkuun illanistujaisissa drinkkien muodossa. Mikään ei kuitenkaan estä vaihtamasta myös rahaa vaihtobileissä, mikäli siltä tuntuu. Kyllähän sitä ihan mielellään maksaa kirpparihinnan uusista hienoista löydöistä.

Mitä Nunu sai? Sain aivan ihania trikoomekkosia (juuri niitä tarvitsinkin), farkkuhamosen (jota en olisi ikinä tullut sovittaneeksi kaupassa, mutta niin vaan se oli passeli), jakun, punaisen paitiksen (upea väri!) ja pari muuta paitaa. Aivan törkeän hyvä saalis siis!

Suosittelisinko tätä? Ilman muuta.

 

Nunu

 

Kommentit (4)

Fortheloveofla

Aivan ihana tiivistelmä vaihtobileistä! Vilinää ja vilskettä! Ystäviä, vaatteita, kuoharia, kulinaristisia elämyksiä ja naurua! Mitä muuta voisi vielä vaatia hyvältä illalta? Lapsetkin oli mukana!

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Samoin hyvä tiivistelmä sulta tässä kommentissa ♥ Täytyy ottaa pian uusiksi!

Fortheloveofla

Ehdottomasti! Vahauksia unohtamatta. 😉 On myös totisesti niin, että helppoheikit jää tämän köörin jalkoihin. Turha väittää toisin.

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram